Serenay Sarıkaya 32 yaşında! Oyuncudan doğum günü pozu

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Son olarak Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya 32'nci yaş gününü sosyal medya hesabından paylaştığı kareyle kutladı. 32'nci yaşını kutlayan Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından doğum gününe özel bir kare yayınladı.

1 Temmuz 1992 doğumlu olan yıldız, mum ile poz vererek "Baylar ve bayanlar! 32..." notunu düştü.

Kaynak

FpaZK6Zyckqzyc2LJixy5g.jpg
PWbWLIRp4kmURGkGn9LEzQ.jpg

Mert’i bu gece misafir ediyoruz da hava yağmurlu serenay cığım umarım sevgilin yağmur altında da şarkı söyleyebiliyordur

Serenay da orada olacaktır.
Sanmıyorum yA bahsi hiç geçmedi

aaaaaa yoksa süpriz mi yapacak bana Ahaha bende hava kötü diye miniğimi alıp gitmemiştim :( şimdi çıksam yetişirim de sahne önüne zor ulaşırım neyse bana fotolar görüntüler gelecek paylaşırım sizlerle serenay ı da görürüz belki kjkj

Sanmıyorum yA bahsi hiç geçmedi

aaaaaa yoksa süpriz mi yapacak bana Ahaha bende hava kötü diye miniğimi alıp gitmemiştim :( şimdi çıksam yetişirim de sahne önüne zor ulaşırım neyse bana fotolar görüntüler gelecek paylaşırım sizlerle serenay ı da görürüz belki kjkj
Her konserde yanında oluyor ancak hava kötüyse dediğin gibi olmayabilir.

Yağmur bastırdı Mert sahne almayacak muhtemelen iyi ki gitmemişim
Övünmüş gibi olmayayım da Zeki kadının hali bir başka kjkjkjkjkjk

Bu kiz neden giderek steven tyler'a benziyor.

Aynen öyle oldu iki şarkı söyleyip gitti insanları hayal kırıklığına uğrattı onca saat beklediler
Konser öncesi yağmur yağacağı belli ise alanın üzerini kapatamıyorlar mı? Organizasyonu yapanların önceden bazı şeyleri hesap etmesi gerekirdi.

Yani alanın üzerinin kapatılması mümkün değil büyük bir alan çünkü ve ağaçlık lakin sahnenin üstü kapatılabilirdi @Lefty hanımcığım yağmur çiseliyordu sağnak değildi insanlar 4/5 gibi alanda toplanmış havaya aldırış etmemişlerdi zaten Mert sahneden inince kuzenim aradı sövüyordu kjkjkjjjkj

bak serenay paracı değildir
kafa uydu mu tamam

Geri