Seren Serengil'den ailesi ile Bodrum'a giden Gülben Ergen'e gönderme:

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Seren Serengil'den ailesi ile Bodrum'a giden Gülben Ergen'e gönderme:

"Sevimli aile."

gülben.jpg

seren.jpg

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ucuz işçilik. Kız kaç sene olmuş, çeyrek asır geçmiş üzerinden belki, sal artık ya jfjd

• Beğen
Tepkiler: ne
Bu kadar fazla kin ne? Derdin Gülbenle ise çocuklardan ne istiyorsun? Resmen hasta bir düşünce tarzı artık bu yaştan sonra şifa bile dileyemiyor insan. Hiçbir zaman sahip olamayacağı hayatı yaşıyor Gülben hanım...

Son düzenleme:
Bana bak Seren @GüLARZU hanımı bile kızdırıp yorum yaptırıyorsun.. aklını başına al..
Bunların rekabet ezelden, bitmek bilmedi, ama hoş şeyler değil.. aile kavramına laf atmak gereksiz.

ehm. seren.. forumdakiler bunu yapar, ona bile bazen sasirir, ama anlarim. sen unlusun :d yapma.

Gülben Ergen'in ailesini tiye almak için paylaştığını düşünmüyorum. Bu seviyede çirkin bir imayı ancak alçak bir insan yapabilirdi. Zannetmiyorum o kadar haddin aşılacağını. Tesadüftür belkide.

Gülben Ergen'in ailesini tiye almak için paylaştığını düşünmüyorum. Bu seviyede çirkin bir imayı ancak alçak bir insan yapabilirdi. Zannetmiyorum o kadar haddin aşılacağını. Tesadüftür belkide.
Sen belli ki magazini takip etmiyorsun. Seren'in gecmisten gelen bir acisi var, Gulbeni bu meshur etmis akabinde Gulben bunun zengin sevgilisini elinden almis. O gunden beri Seren'in atesi sönmedi. Öfke denilen duygu zaman icinde korelir bu hic korelmedi.

Görseli iyi bulmuş kahkaha attım.

Seren Türkiye'nin anne babasini parasini dahi yiyemeyen beceremeyen meziyetten nasibini almamış sabit bir beyinle yaşayan bomboş bir kadın.
Gülben ise medyayi seven ve iş peşinde koşan bir kadın en azindan bir rengi var fakat ne yaşadıklarını tam bilmediğim için ne bkunuz varsa yiyin

Yukaridaki iki tatli kadın üye cok tatlisiniz ,ppp

Asiri kiskanç bir kadin enerjisi bu ..

Geri