Seren Serengil Siyasete Gireceğini Açıkladı

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
2JzmUva.md.jpg

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, hayvan barınaklarındaki katliam olaylarına duyduğu tepkiyle siyasete atılma kararı aldığını açıkladı.

Gebze ve Ümraniye'deki hayvan barınaklarında yaşanan olaylara tepki göstererek kamuoyunda büyük yankı uyandıran Şarkıcı Seren Serengil, "Siyasete girmek zorundayız" dedi.

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, Gebze ve Ümraniye'deki hayvan barınaklarındaki katliamların ardından siyasete gireceğini açıkladı.

Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şöhretini hayvanların hakları için kullanmak istediğini belirterek, "Ben arkadaşlarım gibi duymamazlıktan gelme lüksüne sahip değilim. Sizin gönlünüz rahat oluyor mu, benim olmuyor. Ben sanatçı olarak bırakın her şeyi, seven olarak şöhretim ne kadarsa bu kadar mı bu kadar mı... Ben ne politikacıyım ne siyasetle ilgileniyorum. Ha ama bu saatten sonra girecek miyim gireceğim. Bizlerden birisinin de olması gerekiyor orada. Nefret ettiğim bir şeydi ama Meclis'ten bu yasayı çıkarttığı zaman he diye gülen insanlar var" dedi.

KAYNAK

Son günlerdeki farkındalığını çok takdir ediyor ve çok yerinde buluyorum.
Bir çoğu aman bize kimse dokunmasın derdindeyken, o lanet barınaklarda kimseyi umursamadan hayvanları kurmarta peşindeler.
Kesinlikle girmeli.
hiçbir gücü tek ele bırakamayacak kadar talihsiziz artık.

CHP'den teklif gelmiş ama o Ak Parti'yi seçmiş. Erken seçim olursa Milletvekili adayı. Az önce Erdoğan'dan aldım bilgiyi.

Memlekette doğruyu yapan değil, doğruyu söyleyen alkışlanıyor. Cesur çıkışlar bu gibi dönemlerde önemlidir ama üç beş alkışla milletvekili adaylığına gidecek kadar da gaza gelmemeli. Kendisi hayvan hakları savunucusu olarak devam edebilirdi. Bu isim ve şöhret onu başarılı bir aktivist yapabilirdi ve hayvanlar için güzel adımlar atabilirdi. Yine de yapabilir. Fakat bir milletvekilinin mecliste yapacağı tek şey yer kaplamak ve yük olmaktır. Siyasete girince hayal ettiklerinin yüzde birini bile yapamayacağı gerçeğini idrak edecek. Oysa sadece gönüllülerle beraber bağımsız olarak hareket etse ne güzel olurdu.

Eee umurumda degil sanirim. O yuzden diyecek bir seyim yok.

Tek bir nedenden ötürü siyasete gireceğini sanmıyorum.
Daha gerçekçi sebepler gerekiyor.

millet konuşsun diye konuşuyorlar
evlen evlen git bi yuva kur

Geri