Şerefsiz Sauron

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Nifat tohumlarının daha orta cağda atılmasına sebebiyet veren ve halihazırdaki dünyanın biz insanlar için yaşanılmaz bir hal almasını sağlayan The Lord of the Rings karakteri.

6bb073604087545514ade9d8ffe30e5d.jpg
f12377d40e0676a2d2bc73a3a844a94a.jpg
9a7f8ebe0888be67499a6c5fc8006311.jpg
f054d7fcd8befdeb2862280879b80e8a.jpg

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: X
Yüzüklerin efendisi serisini hiç izlemedim......harry potter daha tatlı değil mi ya onlarca kez izledim her filmi....
Sorduk mu dediğinizi duyar gibiyim,olsun.

Hm. Mastor bu.
Profil icabi sadece.Yok sa tanimam sahsen.s

Saurondan sonra mordor dağıldı. Birlik bozuldu. Bokunu yiyin sauronun

Benim profil daha çok Sarıdon. Her yer bok sarısı oldu. Senin gibi tasarımcıya...

Yüzüklerin efendisi serisini hiç izlemedim......harry potter daha tatlı değil mi ya onlarca kez izledim her filmi....

Izlemedin mi? Kesin izle

Aslinda espiri bir yana, yuzuklerin efendisi tam olarak

Yuzuk kardesligi, iki kule ve kralın dönüşü filmlerinde her seyi anlatmadigindan, diger kitaplarinida okumaniz gerek
yuzuklerin neden yapildigi, gandalfin neden var oldugunu ve kim oldugunu evrenin ne sebeple yaratildigini okumaniz lazim. Yani tam evrene hakim olmak isteyen var ise SILMERILLION adli efsane kitabi okumali ki, yuzuklerin efendisinin yaratilisini bu kitap da anlatiyor J. R. R TOLKIEN
Ornegin yuzugun tum canlilara hukmedebildigini yanlizca 1 kisinin etkilenmedigini biliyormuydunuz?
Yani olay yuzuk yapim insanlara hukmetsin degil.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aze

Şuan yerinde olmayı ne cok isterdim biliyormusun? tamam kendimi bu zamana dek biraz aptal hissedebilirdim ama ondan bir şey olmaz.

Ayaklar baş oldu meydan ork' lara kaldı.

Filim bana hep düşündürüyor .bazı repliklerini cimbizliyorum
Beyaz ateşle kara ateşin savaşı ne mesela orklar niye o kadar çirkin ve yapmacik orklari kime benzetmisler filmin amacı ne vbvbvbvb

Izlemedin mi? Kesin izle

Aslinda espiri bir yana, yuzuklerin efendisi tam olarak

Yuzuk kardesligi, iki kule ve kralın dönüşü filmlerinde her seyi anlatmadigindan, diger kitaplarinida okumaniz gerek
yuzuklerin neden yapildigi, gandalfin neden var oldugunu ve kim oldugunu evrenin ne sebeple yaratildigini okumaniz lazim. Yani tam evrene hakim olmak isteyen var ise SILMERILLION adli efsane kitabi okumali ki, yuzuklerin efendisinin yaratilisini bu kitap da anlatiyor J. R. R TOLKIEN
Ornegin yuzugun tum canlilara hukmedebildigini yanlizca 1 kisinin etkilenmedigini biliyormuydunuz?
Yani olay yuzuk yapim insanlara hukmetsin degil.

Cok uzun film süresi yavrum biraz izledim bi keresinde birinci filmdi sonra devam etmedim yarim bıraktım ama bakalım bu aralar zor da bi ara bakacağım

---------- Post added 29 Ocak 2020 at 14:07 ----------

Şuan yerinde olmayı ne cok isterdim biliyormusun? tamam kendimi bu zamana dek biraz aptal hissedebilirdim ama ondan bir şey olmaz.

Sen bana aptal mi diyorsun report

Filim bana hep düşündürüyor .bazı repliklerini cimbizliyorum
Beyaz ateşle kara ateşin savaşı ne mesela orklar niye o kadar çirkin ve yapmacik orklari kime benzetmisler filmin amacı ne vbvbvbvb
bu evrende yaratma/var etme gücü sadece eru iluvatar'da var. eru'nun ilk yarattığı varlıklara vala deniyor. melekler gibi düşün. vala'ların içinde morgoth isimli bir vala zamanla şeytanlaşıyor ve kaos çıkarıyor. yaşanan savaştan sonra bu morgoth kaybediyor ama ölümsüz olduğu için yok olmuyor, bir şekilde orta dünya'ya geliyor. orada da kötülük yapmaya devam edip büyüyle elf'lerin şekillerini bozarak ork'ları yaratıyor. tabii bu dönem filmde geçen dönemin binlerce yıl öncesi. filmdeki sauron da bu morgoth'un zamanla aklını çeldiği maia ırkından bir karakter. maia'lar da vala'ların yardımcıları, onlar gibi ölümsüzler ama onlar kadar güçlü değiller. gandalf ve saruman da birer maia mesela. ama onlar orta dünya halklarına yol gösterici olarak gönderildikleri için sınırlı güçlerle geldiler (belki de sauron gibi olmamaları için) o yüzden sauron ile aynı ırktan olmalarına rağmen orta dünya'da ondan daha güçsüzler. ve tabii sauron'un güç yüzüğü de var.

beyaz ateşle kara ateşin savaşı dediğin olay aslında bu savaş işte.

Sauron iyi bir kardeşimizdi..tabii ki İsildur'dan tek yemeden önce.

İçinde bulunduğu çağa inovatif çözümlerle yenilik getiren, gelişme ve kalkınmanın ardındaki yegane isim.

Asıl şerefsiz orklardır maia bile olsa kendi ırkından olmayan birini lider kabul edip, biat etmişlerdir. Hem de kendilerine zulmetmesine rağmen…

Geri