Serdar Ortaç’ın Saraya yanaşması.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eskiden dinlediğimiz sanatçılara çok Farklı bakardık bu hükümet zamanında asıl yüzlerini gördük işsiz güçsüz parasız kalan Serdar’da bu kervana takıldı ..

Tarihin en iyi söz yazarlarından ilk 3 erkek popçudan biri serdarın bu halleri beni derinden üzdü

Ak Saray'ın yolları dar dar
Bize düşer üç beş dolar.
Bakma öyle, ne var
Gelirsen sana da oda var.

Ne yapsın adam, son kozunu oynamış :) tükenmiş olmanın getirisi maalesef.

serdar ortaç'ın bu açıklaması sürpriz falan değil ki? bazı insanları tahlil etmek çok kolay ama bunu bile doğru düzgün beceremiyoruz. serdar ortaç da diğer birçok ünlü gibi tam olarak konjonktür adamı işte. rüzgar nereden eserse oraya döner. güce tapar.

bu adam ülkede milliyetçilik yükseldiğinde ahmet kaya'ya çatal kaşık fırlatıyordu, 10 sene sonra ibo show'da kürtçe şarkı söyleyip kürt açılımı övmekle meşguldü. bugün sorsan hükümetle kürt hareketinin aşkı bittiği için yine kürt düşmanı olmuştur. yarın birgün bu ülkede chp iktidar olsun, kendisi en büyük atatürkçü olacaktır. orhan bencegay'a ya da ceceli'ye nutuk bile fırlatabilir.

serdar ortaçın yeni şarkısı nutuk yayında..

seneler önce ''ben adam olmam'' diye şarkı yapmış, niye zorluyorsunuz serdar'ı bu kadar...
yaşarsa 15 sene sonra da en iyi lider tayyip dediği için özür diler.
birkaç şarkısı hatrına susuyorum. allah razı olsun melo, konuşsam ne olacaksa...

Geri