Serdar Ortaç En Güzel Şarkısı

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü

Serdar Ortaçın en güzel şarkısı

• Elimle

Kullanılan: 2 11.1%
  • Bilsemki

Kullanılan: 8 44.4%
  • Poşet

Kullanılan: 2 11.1%
  • Diğerleri ( Belirtiniz. )

Kullanılan: 6 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    18
aa serdar'ın her şarkısı ayrı bir güzelliktedir ama duygusal bir şey arıyorsak "yaz yağmuru" şarkısı bi başka güzel...

*temizlik için top 5 listem sırasız
işim olmaz
hadi çal kapımı
kara kedi
gram
kabahat

*durup durup bi şarkısına girdiğimde ilk aklıma gelen şarkısı
yeşil su

*eskilerle eğlenirken de iki başyapıt şarkıları
gamzelim
karabiberim (zeytine rağmen)

*ergenliğinde sevgilinle dinlediğine utanmadığın şarkısı
mesafe

not: serdar ortaç bantlarını kafama takıp gitmediğim konserler için yazıklar olsun kendime...

bilsem kii bir daha hiç dönmeyecek bilsem kii gözyaşım hiç dinmeyeceeeeek utanmam yenilmem mut-suz-luğumaaa şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağğğğğğım. yani bu şarkıyı söyleyince gözünün önüne klipteki melek kızlar gelmeyen de ne bileyim.

dansöz, sor, bebeğim oldun, mesafe güzel bence yani..

Peki şey..
sana değmezzz bu sitemler sana değmez kalbime bir hançer sapla vur gitsiiiiin dırıdırırııım.

Edit: bir de şeytan.. hangimiz zamanında hayaat beni neden yoruyorsuun demedik bir söyler misiniz?

ben son eserlerinden de şeyi beğeniyorum...
"az ye be aşkım beynin gelişir
kendi önünden ye bi dünyan değişir..."
hobaaaa....

aa ben onu bilmiyorum. hemen açayım da dımtıslayayım. ezberimde olmayan bir serdar ortaç şarkısı kabul edilemez.

eskiden yazın geldiğini
serdar ortaçtan anlardık
siz nerden bileceksiniz
şu kadardınız

ah ah serdar ortaç'ın şarkıları 2010 dan sonra çıkaydı ne tarkan bırakırdı ne mustafa sandal ne kenan dogulu
zamansız çıkardı şarkıları

Yazan arkadaş bir de şarkının adını doğru yazsa daha güzel olurmuş.

Ebru Gündeş düetiyle tabii ki
Bilsem ki şarkısı...

Tüm yildizlar adina ciksa
Tanri yazsa kaderin olsa
Nanay

Cadıyla şarkımızıda atayım bari sjsmsk ayy az kopmadık bu şarkıda...
Serdar sen şarkı yap.
Ufak tefek ama işlevi büyük dedikleri bu olsa gerek xd

Klip cok kötü ama sarki cok güzel.

Aşk bu kızılötesi yaralı müzesi hareket edemem.

Şöyle tahlil edilebilir;
“aşk bu kızılötesi: şair burada aşkın kızıldan da, yani kandan da öte olduğunu söylüyor ve bunu ifade ederken "kızılötesi" kelimesini kullanarak harika bir kelime oyununa imza atıyor.

yaralı müzesi: yine aşk'ı tanımlarken kullandığı bir ifade. aşka düşen herkesin yaralandığını ve dönüp dolaşıp bu yaralı müzesinde yerini aldığını anlatıyor.

hareket edemem: şairin kendisi de aşktan yaralananların sergilendiği yaralı müzesinde ve bu müze öylesine kalabalık ki, şair içeride hareket edemiyor, belediye otobüsü gibi!”(alıntı)

Şimdi hepimiz Serdar Ortaç’dan özür dileyebiliriz.

Serdar ortacin en guzel sarkisini bilmem ama kendisinin felsefik ve ne denli basarili bir muzisyen oldugunu kanitlayan misrası şu;

Ask bu kizil otesi
Yaralı muzesi
Hareket edemem

Yuzlerce dusunur bir araya gelse bu kadar saglam sozleri olan bir parca dusunemez.

Not:Serdar dinleyecegime teyibe bos kaset koyar kafami dinlerim mk

serdar ortaç gelmiş geçmiş en iyi söz yazarı bence yaz pop kültüründe sad aga beLki sonrasında onu sonersarıkabadayı izliyebilir

Geri