Serdar Ortaç : 3 milyon kere özür diledim Ahmet Kaya'dan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben de adama bu konuda fazla haksızlık edildiği kanaatindeyim ve haklı buluyorum. Orada 28 “sanatçı” daha vardı ve nedense ihale buna kaldı.

Serdar Ortaç: (Ahmet Kaya'nın kafasına çatal atılan gece hk.)

Benim anam Urfalı, ben Kürtleri sevmesem anamı sevmemem lazım.

3 milyon kere özür diledim Ahmet Kaya'dan. Çatal-kaşık attı dediniz, benim elimde mikrofon vardı. Olmayan çatalı atamam.

• Alkış
Tepkiler: W
Sana katılmıyorum pasaran . Evet orda bir çok sanatçı vardı şimdi göğsünü gere gere kürdüm diyenler de dahil

sadece Kürt olduğu için Kürtçe şarkı söylemek istediğini dile getiren sevgili Ahmet Kaya’lı linçlemeye çalışacak kadar zavallı bir çok kişi vardı elbette ama adını yazarken bile tiksindiğim Serdar Ortaç en çok yırtınan ve gerginliği tırmandıran kişi idi
Bazen burada bir şeyleri eleştirdiğim de ahkam kesenler oluyor neyiniz eksik daha ne istiyorsunuz diye
Lan oğlum bundan 20 yıl önce adam Kürtçe şarkı söylemek istediği için vatan haini ilan edilip sürgün edildi ki Ahmet Kaya her seferinde vatanın bölünmez bütünlüğü savunan dile getiren bir insandı şimdi kimse bize maval okumasın
Şimdi her her yerde Kürtçe şarkılar çalıyor eee noldu vatan bölündü mü ?

Son düzenleme:
sevgi barış kardeşliğin olduğu zamanlar

Benim için masumluğunu anlatması hiç bir zaman değişmeyecek.
O gün 10. Yıl Marşı'nı söyleyen Serdar Ortaç bugün Tayyip Erdoğan sevdalısı.
Bugün Ahmet Kaya üzerinden sömürü yapan AKP, Ahmet Kaya'nın destek verdiği cumartesi annelerini gözaltına alıyor.
O gece orada olan her sanatçı müsveddesi ki Kürt sanatçılarda dahil buna.
Bir kişinin düşünce özgürlüğüne küfür ettiler.

Sana katılmıyorum pasaran . Evet orda bir çok sanatçı vardı şimdi göğsünü gere gere kürdüm diyenler de dahil

sadece Kürt olduğu için Kürtçe şarkı söylemek istediğini dile getiren sevgili Ahmet Kaya’lı linçlemeye çalışacak kadar zavallı bir çok kişi vardı elbette ama adını yazarken bile tiksindiğim Serdar Ortaç en çok yırtınan ve gerginliği tırmandıran kişi idi
Bazen burada bir şeyleri eleştirdiğim de ahkam kesenler oluyor neyiniz eksik daha ne istiyorsunuz diye
Lan oğlum bundan 20 yıl önce adam Kürtçe şarkı söylemek istediği için vatan haini ilan edilip sürgün edildi ki Ahmet Kaya her seferinde vatanın bölünmez bütünlüğü savunan dile getiren bir insandı şimdi kimse bize maval okumasın
Şimdi her her yerde Kürtçe şarkılar çalıyor eee noldu vatan bölündü mü ?

Yani ergenlikti, o dönemin sosyolojisinin kendisi üzerinde bir etkisiydi filan bir hata yaptı. Hatasını da kabul ediyor ve özür dilemiş defalarca. Yeterince de linç edildi. Ha ben kendisinden zerre hazzetmem, sevmem, ne geçtiği yoldan geçer ne de içtiği sudan içerim. Şarkılarından da iğrenirim. Hatta sadece şu an değil, herhangi bir yerde konusu dahi açılsa direkt bilinç altım Ahmet Kaya’ya yaptığı terbiyesizliği çağrıştırır. Ama diyorum, bu yükü 30 sene sırtına yükledi bu toplum. Sorun olarak gördüğüm şey ihalenin buna yıkılması ve sanki her şeyin sorumlusu oymuş gibi davranılması. Bana göre devşirme ibo ile diğer Kürt geçinenler ondan daha suçlu.
O zamanların Türkiye’sini ve siyasi konjonktürünü de ele almak gerekiyor. Serdar sadece bir sembol oldu.

Benim kizdigim o gecenin gunah kecisi Serdarin ilan edilmis olmasi, ayni seyleri digerleri de yapti hic dile getirilmedi bile. Evet yanlisti ama o yanlis hepsinindi. Serdar binlerce kez ozur diledi ama digerlerinden neden duymadik ?

Şuçsuz da olsanız, özür dilediğiniz an herkes tepenize biner.
Suçlu da olsanız, dik durduğunuz sürece hep haklı görülürsünüz.

Asla kimseden özür dilemeyin.

Nasıl bir özür dilemiş topluma da bir açıklasa keşke. Mesela ben kendisine ve o gün orada olan diğer sözde sanatçilara hala çok kızgınım, benden de bir özür dilesin sözde sanatçı brlki afferedirim. Belki özrü kabahatinden daha büyük ve bundan dolayı her özür kabul görmez.

Nasıl bir özür dilemiş topluma da bir açıklasa keşke. Mesela ben kendisine ve o gün orada olan diğer sözde sanatçilara hala çok kızgınım, benden de bir özür dilesin sözde sanatçı brlki afferedirim. Belki özrü kabahatinden daha büyük ve bundan dolayı her özür kabul görmez.
Seni pek takacağını sanmıyorum.

Bu olay tıpkı 2008 senesinde ergenekon balyoz operasyonları yapan AKP& FETÖ ortaklığını anımsatıyor . O dönem tayyip cıkıp ben bu davanın hem hakimi ve hem savcısıyım demişti . Sonrasında kandırıldık demişti. Şimdi serdar ortaç ahmet kaya dan özür dilemiş veya dilememiş ben bir kürt olarak umursamıyorum Ahmet kaya türk ve kürt kardeşliğinin efsane isimlerindendir. İsteyen kabul eder istemeyen etmez o onların sorunudur. Bununla beraber 2014 yılında yaşanan Kobani olayları diye adlandırdığımız olayların baş sorumlusu olarak sorumlu tutulan ve 2016 yılından bugune kadar cezaevinde bulunan selahattin demirtas ve figen yüksekdağ içinde acaba kimler özür dileyecek en önemli olan budur.
Bazen özür dilemekde fayda etmiyor çünkü kırılan bir bardak eski halini asla almıyor.

Ahmet Kaya, çatal atılcak kadar ciddiye alıncak biri değildi.
Sadece müzik yapsa sorun olmayacaktı ama kendi kendine politik bir misyonda yüklemiş o kişi.
Saçma sapan konuşmaları açıklamaları vardı.
Barış, insan hakları, adalet gibi kelimelerle süsleyerek, ortada yaşanılan kötülüğün ve yanlışın üzerini örtmeye çalışmasaydı keşke.
Ama entersandır sesi ve müziği güzel adamdır.
Keşke sadece müzik yapsaymış.

Takmasın onu kim takıyor ki?
Hali ortada sözde sanatçının.
Sen de artık Kürt değilsin ki. Senden neden özür dilesin? Alman vatandaşlığına geçmişsin ve adını da Hans olarak değiştirmişsin. Hans Melnur. Gerçek Milliyetçi kimlik değiştirmez. Milliyetçiysen, gel Türkiye'ye, soydaşlarının haklarını savun. Suriyeliler nasıl çatı çatır dönüyor? Ülkelerini kaderine bırakmıyor? Sen de kimliğine sahip çık.

Sen de artık Kürt değilsin ki. Senden neden özür dilesin? Alman vatandaşlığına geçmişsin ve adını da Hans olarak değiştirmişsin. Hans Melnur. Gerçek Milliyetçi kimlik değiştirmez. Milliyetçiysen, gel Türkiye'ye, soydaşlarının haklarını savun. Suriyeliler nasıl çatı çatır dönüyor? Ülkelerini kaderine bırakmıyor? Sen de kimliğine sahip çık.
Ben milliyetçi olmadım, sözde sanatcı Ortaç o yakışıksız çıkışı yaparak benim de kalbimi kırdı. Uyuzluk yaptı ve benden de özür dilemesi gerekli. Sen Pontosluğunu inkar eden birisi olarak susman gerekli. 100% asimile olmuş sahte müslüman ve Türksün.

Abi bırak @melnur ‘u , Avrupa’da raflar bomboş diyor reis, orada açlıktan kıvransın.

Ulen Serdar Ortaç bir çatal fırlattın adamı kahramanda yaptın :D
Demekki mübarek adammış Ahmet Kaya bak ne hallere düştün Sero :D
Kürt doğsaydım bende Kürtçe şarkı söylemek konuşmak isterdim.
İnsanoğlu çeşit çeşit millet sonuçta.
Hintlide doğabilirdim.
Kim ne yaparsa ne derse desin Kürtleri Kürtler kadar seviyorum.
İyisiyle kötüsüyle göçmüş gitmiş dünyadan.
Allah günahlarını affetsin.

Ulen Serdar Ortaç bir çatal fırlattın adamı kahramanda yaptın :D
Demekki mübarek adammış Ahmet Kaya bak ne hallere düştün Sero :D
Kürt doğsaydım bende Kürtçe şarkı söylemek konuşmak isterdim.
İnsanoğlu çeşit çeşit millet sonuçta.
Hintlide doğabilirdim.
Kim ne yaparsa ne derse desin Kürtleri Kürtler kadar seviyorum.
İyisiyle kötüsüyle göçmüş gitmiş dünyadan.
Allah günahlarını affetsin.
Hayir Erdal Acar firlatti donemin fitnecisi Reha Muhtar da sarkicilari gazladi sahneye cikmalari icin. Serdar sahnede amigoluk yapiyordu bu kitleye. Ama her nedense catal olayi Serdarin ustune yapisti. Ah o Reha ah...

Hayir Erdal Acar firlatti donemin fitnecisi Reha Muhtar da sarkicilari gazladi sahneye cikmalari icin. Serdar sahnede amigoluk yapiyordu bu kitleye. Ama her nedense catal olayi Serdarin ustune yapisti. Ah o Reha ah...
Çatal yemek yemek içindir.
Saftirik sen niye adama fırlatıyon.
Adamın gözünede gelebilirdi.
Biri çatal atıyo kahraman olayım diye, diyeride çatal geliyo kahraman oluyor.
Ne çatalmış arkadaş :D
Demekki bütün iş Sero'ya yıkıldı ha.

Geri