Serçe Sarayı Dizisi Fragmanında Çalan Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor Ninni Sözleri

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Müzikleri
serçe sarayı dizi fragmanında çalan ninninin sözleri, mircan kaya uyu yavrum yine sabah oluyor ninni sözleri

Uyu yavrum yine sabah oluyor
Uyumazsan güzel rengin soluyor
Babacığın gelmiş bize bakıyor
Uyu yavrum yine sabah oluyor
Eee ee . pış pış.

şeref meselesi dizisi 9.bölümde çalan bebek ninnisi , şeref meselesi dizisi son bölümde çalan bebeğimin beşiği şamdan ninnisi, şeref meselesi dizisi 9.bölümde çalan bebek türküsü, şeref meselesi dizisi 9.bölümde çalan bebek ninnisi, şeref meselesi dizisi 9.bölümde çalan nenni nenni türküsü

[YOUTUBE]D6oS47kTE9c[/YOUTUBE]​

şeref meselesi dizisi 9.bölümde çalan bebek ninnisinın sözleri , şeref meselesi dizisi son bölümde çalan bebeğimin beşiği şamdan ninni sözleri, şeref meselesi dizisi 9.bölümde çalan bebek türküsünün sözleri, şeref meselesi dizisi 9.bölümde çalan bebek ninnisinin sözleri, şeref meselesi dizisi 9.bölümde çalan nenni nenni türküsünün sözleri

Bebeğin beşiği çamdan
Yuvarlandı düştü damdan
Beş babası gelir Şam'dan
Nenni de nenni de nenni de bebek

Kızlar gelin çaydan geçek
Çay bulanık nerden içek
Bebek ölmüş nere gidek

Bebek beni deleyledi
Yaktı yıktı kül eyledi
Her kapıya kul eyledi

Çamlıbelden çıktım yayan
Dayan dizlerim de dayan
Emmim atlı ben de yayan

Bebeğin beşiği bakır
Yerinden kalkmıyor ağır
Ben sallarım tıngır mıngır

Çizmemi çektim kıçıma
İndim çamlığın içine
Bunda bebeğin suçu ne

Kara çadırın kazığı
Gelir gavurun yazığı
Memelerim yol azığı

Deveyi deveye çattım
İpini boynuna attım
Dün gece yavrusuz yattım
Nenni de nenni de nenni de bebek​

Şarkı videosi eklendi mi foruma :p

şeref meselesi dizisi 11. bölümde çalan işte gidiyorum sözleri, şeref meselesi 11. bölümde çalan işte gidiyorum şarkı sözleri, şeref meselesi 11. bölüm şarkısı, şeref meselesi dizisi 1 şubat şarkısı, şeref meselesi dizisi 1 şubatta çalan işte gidiyorum şarkısı, şeref meselesi dizisi 11. bölümde şarkısı, şeref meselesi dizisi 1 şubatta çalan işte gidiyorum şarkı sözleri, şeref meselesi dizisi 11. bölümde çalan işte gidiyorum şarkısı dinle, şeref meselesi işte gidiyorum dinle, şeref meselesi dizisi 11. bölümde çalan şarkıyı dinle, şeref meselesi 11. bölümde çalan şarkının sözleri

İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum

Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işığımız sönmeden gidiyorum

şeref meselesi dizisi 11. bölümde çalan işte gidiyorum sözleri, şeref meselesi 11. bölümde çalan işte gidiyorum şarkı sözleri, şeref meselesi 11. bölüm şarkısı, şeref meselesi dizisi 1 şubat şarkısı, şeref meselesi dizisi 1 şubatta çalan işte gidiyorum şarkısı, şeref meselesi dizisi 11. bölümde şarkısı, şeref meselesi dizisi 1 şubatta çalan işte gidiyorum şarkı sözleri, şeref meselesi dizisi 11. bölümde çalan işte gidiyorum şarkısı dinle, şeref meselesi işte gidiyorum dinle, şeref meselesi dizisi 11. bölümde çalan şarkıyı dinle, şeref meselesi 11. bölümde çalan şarkının sözleri

[youtube]01ji_j4GNSg[/youtube]

şeref meselesi dizisi 11. bölümde çalan işte gidiyorum şarkısını kim söylüyor, şeref meselesi dizisi 11. bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor, şeref meselesi 11. bölüm şarkısını kim söylüyor

Şeref Meselesi dizisi 11. bölümde çalan İşte Gidiyorum şarkısını Kazım Koyuncu söylüyor.

Geri