serbest ilişkisi var

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Sosyal paylaşım alanlarında kişinin bilgilerinde görülen ilişki durumu seçeneklerindir.

*Anlam veremediğim ve çok saçma gelen bir seçenek.

*Serbest iş gibi birşey mi acaba , kafama göre yani mi demek oluyor :D

Sevgilim var ama ikincisine de açıgım anlamı güdmektedir.

Hı yorumu görünce anlar gibi oldum bende. Yani serbestim gelene kapı açık diğerine de yol der gibi gibi. Hıhım tamam. Ne saçma bi şey ya. :D

Yani sevgilim var ama gözüm başka yerlerde gibi Ben öyle anliyorum

İlişkiye esnek bakıyor,yani heran başka birini koluna taka bilir ee durum böyleyken karşı tarafa da bu hakkı vermiş oluyor sanki gibi! Bende öyle anlıyorum Serbest ilişki durumlarını
icon6.gif

Daldan dalaaa daldan dalaaa.

Sadece menekşelerle yetinmeyen zeki arılar...Bir güle,bir laleye konarda konar...

Sevgilimden yeni ayrıldım özgürüm gibi birşey..

Biri var ama öylesine her an başkası için bırakabilirim yeni ilişkilere açığım hatta bırakmaya da bilirim keyfime göre demek diye düşünmekteyimm:)

Bir kişiyle yetinmeyi, sadece bir insanın sorumluluğunu göze alamayan.. Çapkın sanırım. Hadi buna bir şekilde zar zor anlam verdim de, bu serbest ilişkileri kullanan insanların partnerlerine bir türlü anlam veremim. Onlar nası kabul edii ? . Onlarında serbest bi mezhebi mi varr ki ? .

mizahi açıdan bakarsak cinsiyet ayırmadan sevgilisi olabilir gibi geliyor :D ama gerçek anlamda bence sevgilim var ama birbirimizin başka ilişkilerine karışmıyoruz ortaya çıkıyor benimde anladıgım bu

Hali hazırda hayatlarında biri olan ama yaşadıkları şey tam olarak ilişki olmayan insanlar.

Kafama göre yaşıyorum, şimdi var; iki dakika sonra kafama eser ilişkiyi yok ederim manası taşır. Özgür ruhların ilişki durumu olsa gerek. Bi ara ben de yapmıştım; ama yanlış anlaşıldığı için kaldırdım. :p

Allah Allah hiç böyle düşünmemiştim yorumlar fena. (:

Geri