Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Normalde böyle durumlarda kadınlar erkeği dolandırırdı şimdi tersi olmuş.ahh aşk sen nelere kadirsin..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bundan sonra tanışıp evleneceğim kadınlardan boydan röntgen,MR fotoğrafı isterim ne olur ne olmaz işimizi garantiye alalım.Aynı ortamı paylaştığın insanları bile yeri geliyor tam tanıyamazken, internette tanışılan birilerine bu kadar güven duyulmasını şahsen benim aklım almıyor. Kadının iyi niyeti suistimal edilmiş ve dilerim geri alma şansı olabilir. İnterneti insanları dolandırmak için kullanan kişi sayısı çok fazla ve bu sebeple dikkatli olmak gerekiyor.
Geçen yıllarda da bir erkek, başka bir erkek tarafından dolandırılmış hatta onu kadın sanıp dini nikah bile kıymıştı.
Antalya’da ‘Fatma’ ismiyle açtığı sosyal medya hesabıyla bir kişiyi 35 bin TL dolandıran erkek şüpheli ile kendisine yardımcı olan 1’i kadın 2 arkadaşı, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. 62 yaşındaki mağdur, ’Fatma’ diye bildiği ve dini nikah kıydığı kadının başka biri olduğunu öğrenince şok yaşadı.
İnternette tanıştığı kadın, erkek çıktı! Bir de dini nikah kıydı
bana güvenebilirsin, eğer senden para istersem bilki niyetim dolandırmak : slslsjiinternette tanışılan birilerine bu kadar güven duyulmasını şahsen benim aklım almıyor.
neyden...Bunlar hep şeyden oluyor..
Şeyden :dneyden...
peki kırık kanatlı...Şeyden :d
Kanadımı kıranın hevesini kırarım ;dpeki kırık kanatlı...