Serap Eser Ölümsüzdür !

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

6 yıl önce bugün bindiği toplu taşıma aracı teröristler tarafından molotofla yakıldığı için yanan ve yaşam mücadelesini 7 Aralık günü kaybederek şehit düşen Serap Eser'i unutmadık.

Şey demişti tedavi sürecinde ..
İçimde bir boşluk var, babama sarılmam gerek biliyorum ..
Tenim yanık sarılamıyorum ..
Dershaneden evine dönen 17 yaşında bir genç kızdı ..
Belediye otobüsüne molotof atmayı barış sanan, kendisine hümanist diyen, ortamlarda entel takılan, kanı 5 para etmezin tekinin kurbanı oldu.
Bu kızın acısını çıkarmamalıyız yüreğimizden ..

Humanist gecinenlerin uzak durdugu bir konu ;)

Ekmek almaya giderken(!) vurulan Berkin kadar gundeme gelmedi,konusulmadi.

Not:Yanlis anlasilmasin ölüleri kiyasladigim felan yok. İdeolojisi,gorusu her ne olursa olsun ikisi de ulkemizin evladiydi. Topraklari bol olsun..

Şimdi gördüm konuyu. Sözün bittiği yerdeyim:(

Mekanı cennet olsun.

keşke Hdp yi savunanlar bir teröriste yapılanlara insanlık bu değil diye konuşanlar bu kızcağıza da bi yorum yapsa ama insanlıklar bile taraflı

Serap Eser durum şu ki insanlığımız seninle öldü sen ve senin gibilerle artık insanlık öldü benim acıma ve insanlık duygum seni yakanlar için ÖLDÜ...!

keşke Hdp yi savunanlar bir teröriste yapılanlara insanlık bu değil diye konuşanlar bu kızcağıza da bi yorum yapsa ama insanlıklar bile taraflı

Serap Eser durum şu ki insanlığımız seninle öldü sen ve senin gibilerle artık insanlık öldü benim acıma ve insanlık duygum seni yakanlar için ÖLDÜ...!

Aslında bizde hatalıyız kardeş.
Daha askerimizin şehit olmasına ses çıkarmayıp içten içe gülüp sevinen insanlardan neler bekliyoruz ;)

Aslında bizde hatalıyız kardeş.
Daha askerimizin şehit olmasına ses çıkarmayıp içten içe gülüp sevinen insanlardan neler bekliyoruz ;)

ve bu insanlar yeri gelince en Atatürkçü kesilenler olurlar ağızlarına Çanakkale şehitlerini bile alırlar yazık onların iki yüzlülüklerine

Gencecik bedenler yandı gitti... Yazık, gerçekten yazık...
Siyasi çıkarlar uğruna, daha fazla propaganda uğruna onlarca insanımız öldü...
Kim bilebilir ki, bir sabah evinden okuluna giderken bindiğin otobüse molotof atılacağını...
Kim bilebilir ki, gösteri hakkını kullanıp toplanan kitlenin ortasında canlı bomba olabileceğini... Biz bilmiyoruz ama buradan ekmek yiyenler, rant sağlayanlar biliyor.
Işıklar içinde yatsın Serap Eser, bu çıkarlar yüzünden hayatını hiç yere kaybeden diğer bedenler gibi...

Masum bir can. Belediye otobüslerini molotoflamakla eylem yaptığını sanan öküz( öküze hakaret aslında)lerin kurbanı. O hayvani güdülerle, vandallık yapanlar bu toplumun ürünü yalnız. Kendinize çuvaldızı batırınız...

Geri