Septik

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Her şeyin bir zamanı veya sırası olduğu düşüncesinden vazgeçip, adım adım da olsa yaklaşacağım sana

Zorlamanın ne anlamı var? Kapattığın defteri bir daha açmaya? Gerek yok bunlara hiç. Bak önüne :)

Bu işaretler yetecek mi acaba? Ya da fark edecek mi? Yorumlayıp anlayabilecek mi? Ya o da herkes gibiyse? Tehlikeli oyunlar içerisinde giriyoruz.

İyi ki zaman var. Ve zaman iyi ki insani değil, bu sebepten adil. Ve bu sebepten önünde herkes aynı hizada, eşit ve herkes sürekli zararda.

Yorucu bir seneye başladık. Her gün okula gitmek, okulun yeni öğretmenlerle dolu olması ve bu yüzden bütün işlerin sana yüklenmesi, Urfa'nın verdiği genel bir yorgunluk... Sanırsam bu sene çok hızlı geçecek aynı zamanda çok da hızlı yaşlanacağım.

Hayatın kendisi çok sıkıcı, yalnızken en sıkıcı olduğu dönem. Hem yalnız hem gurbetteysen sıkıcılığın dibine vurmuşsundur.

Bu tür numaralara gerek yok, hiçbir zaman istediğin gibi olamadın

Yalnız doğar, yalnız ölürüz ve gerisi sadece ilizyon

Yapılan faaliyetler beğenilmiyorsa ya yapanda suç vardır yada değerlendirende.

En iyisi ortalardan kaybolmak.

Haydi hayırlı tıraşlar!

Sadece bir kere bile sebepsiz yere hüzünlendiysen, bütün hayatın boyunca bilmeden öyle olmuşsundur.

Hayattaki tek kavgamı gerçekleştirme zamanı geldi. Hazır mısın hem dostum hem düşmanım, kendim?

Septik i hangi anlamda kullandığınıza bağlı:)

Septik i hangi anlamda kullandığınıza bağlı:)

Uzun zaman önce açtığım bir başlıktı. Her şeyden şüphe eden biri olduğum için o yüzden bu kavramı kullanmıştım. Şimdi yeni bir başlık arıyorum. Tavsiyeniz varsa dinleyebilirim :)

Uzun zaman önce açtığım bir başlıktı. Her şeyden şüphe eden biri olduğum için o yüzden bu kavramı kullanmıştım. Şimdi yeni bir başlık arıyorum. Tavsiyeniz varsa dinleyebilirim :)
Bu iyi bir başlıktı,sıra dışı:)

Geri