Sensiz OLmuyor

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
45f151c5bf75.gif

SENSİZ OLMUYOR

Sen yoksun yanımda her yer karanlık
Harabe şu gönül seni arıyor
Nereden çıktı bilmem böyle ayrılık
Olmuyor bir tanem sensiz olmuyor

0dbc8c3951dd.gif

Su gibi akardı seninle zaman
Bir türlü dertlerim vermiyor aman
Dostlarım soruyor dönüş ne zaman
Çabuk gel gülüm vakit dolmadan

0dbc8c3951dd.gif

Her gün kan çanağı gözlerim yorgun
Ecel baş ucumda sıra bekliyor
Neden bu cezam bir türlü bitmiyor
Olmuyor bir tanem sensiz olmuyor

0dbc8c3951dd.gif

Ne halde olduğumu şu seven kalbime sor
Hasretin yüreğimde sönmeden yanan bir kor
Sensizlik yüreğimden rüzgar olup geçmiyor
Sensiz zaman duruyor bu ömür sensiz olmuyor..

Şahin Avunduk

bu şiiri @Majik'e göndermek isterim...
ya aklıma bi amca vardı o geldi bana akrostiş yazmıştı pembiş yerde :D @Favela hatırlar ismini... kıyamam ya

melo terörü..
gerçi bir ara vasfi amcayı şotofoklayarak antalya ve çevresi dul arıyordum.. fotolarımın altındaki şiirleri görseydin keşke.. anlık konusunda vardır ama üşendim.

melo terörü..
gerçi bir ara vasfi amcayı şotofoklayarak antalya ve çevresi dul arıyordum.. fotolarımın altındaki şiirleri görseydin keşke.. anlık konusunda vardır ama üşendim.
mehmetaluc muydu ya... hey gidi...
bana çocuklarını falan da anlatıyordu, ne masum zamanlarmış. şimdi olacak da başka bir kıza akrostiş yazacak, eyvahlar olsun...
senin kadar vicdansız olamadığım için özür dilerim. :(

mehmetaluc muydu ya... hey gidi...
bana çocuklarını falan da anlatıyordu, ne masum zamanlarmış. şimdi olacak da başka bir kıza akrostiş yazacak, eyvahlar olsun...
senin kadar vicdansız olamadığım için özür dilerim. :(

mehmetaluc abim acaba ayasofyada namaz kılmış mıdır.. zaman ne çabuk geçiyor be melo.. saçıma aklar düştü sen hala cüzdanıma bakıyon

mehmetaluc abim acaba ayasofyada namaz kılmış mıdır.. zaman ne çabuk geçiyor be melo.. saçıma aklar düştü sen hala cüzdanıma bakıyon
boyatsana ben boyatıyorum... boyattıkça 15 kat artıyor ama olsun...
ben de miyop + astigmat var :( baksam da ne olduğunu anlayamam, bi şey olmayabilir zaten...

boyatsana ben boyatıyorum... boyattıkça 15 kat artıyor ama olsun...
ben de miyop + astigmat var :( baksam da ne olduğunu anlayamam, bi şey olmayabilir zaten...

3 numara saça ne boyası deli.. senden arta kalırsa sürersin ya diğer türlü hiç uğraşamam.. onlardan bende de var.. üzülüyom.

majik :( can :( yaman :( işlerin :( gözleri :( yaşlı :( kumral :( fıstık :(:( oluruz :( yoksa :( melonun :( konu :( mankeni :( mi :( bilemiyorum :(
yeni favorimiz şükrü özyıldız... bir sonraki övüşüm şükrü ile olacak, araştır gel sonra şoka uğrama... :(
sen bizim her şeyimizsin. sakın bırakma kendini sakın!

Geri