hmm ipekmiymişşşİpek dedik daaa kjkjkj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hmm ipekmiymişşşİpek dedik daaa kjkjkj
Gibihmm ipekmiymişşş
%100 ipek olsun bir de marka etiketi yapıştır 1500 dölarGibi
Düşündüm de İpek olsa daha pahalı olurdu ımmmm
Tüh Şenol hoca acele etmiş insan biraz indirim kovalar yaa kjkjkhDusmus fiyatı hahaha![]()
Tween Slim Fit Bordo Gömlek
Tween Slim Fit Bordo Gömlek ürünü tüm özel günleriniz için en kaliteli ve trend seçeneklerle Damat Tween'de! Siz de en iyi Gömlek ürünlerine internet mağazamıza özel fiyatlarla sahip olmak için hemen tıklayın.www.damattween.com
Bordo mavi sever o heheheTüh Şenol hoca acele etmiş insan biraz indirim kovalar yaa kjkjkh
4 büyükler arasında olduğu için derbi sayılıyor.Yalan. Bir gömleğin derbiye damga vurmasi için pembe olması gerekir.
Ayrıca Trabzon Beşiktaş maçı derby değildir.
Trabzonspor sıradan bir Anadolu takımıdır. Ne zaman Of sipor ile oynar o zaman derbi olur.
Sayılmaz. Sadece köylüler Beşiktaş Trabzonspor maçına derbi der. Dört büyük diye de bişe yok. Tek büyük var4 büyükler arasında olduğu için derbi sayılıyor.
Aynen ortaya o iddiayı attıktan sonra durup bi düşündüm mümkün değil o fiyata marka İpek kjkjkjkj dediğin gibi ayyaş bir andıKız bize de bak ipek gömlek ihtimali üzerinde durmuşuz, o paraya ipek gömlek mi olur. Bir ipek şal iki binden aşağı değil, yazışma saatine veriyorum bu dikkatsizliğimizi![]()