-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Toplum içinde bazı nezaket kuralları vardır ve kişisel sorunları yansıtmamak gerekiyor. Elini sıkar ancak sonrasında mesafesini korurdu. Karşısındaki insan el uzatmışsa geri çevirmek kabalıktır.Volkan haklı. Ve fakat Son cümlede yalan söylemiş “Ben kimseye saygısızlık etmedim” diyerek.
Kendisinin de futbolcu iken tribünlere yaranmak için yapmadığı saygısızlık yoktu.
Katılmıyorum.Toplum içinde bazı nezaket kuralları vardır ve kişisel sorunları yansıtmamak gerekiyor. Elini sıkar ancak sonrasında mesafesini korurdu. Karşısındaki insan el uzatmışsa geri çevirmek kabalıktır.
Kabalık etti zaten ve elini sıkmakla karşı tarafa ya da yaptığı bir eyleme saygı göstermiş olmuyorsun kaldı ki bir maç için zorunlu karşılaşma gerçekleştiğini herkes biliyor.Katılmıyorum.
Saygı da nezaket de hak edilen bir şeydir. Hak etmediğini anladığınız kişilere saygı göstermek, nazik davranmak zorunda değilsiniz.
Volkan Hatayda hoca iken deprem oldu, takımının oyuncusu Atsu öldü. Ailesinden kimse yoktu Hatayda. Her siyahi birinin cenazesi çıkarıldığında Volkan Adli tıpa gidip teşhis yapıyordu, ezilmiş, tanınmaz hale gelmiş cenazelerden biri kendi topçusu mu diye.
Tüm bu sürecin içerisinde Şenol Güneş çıkıp “Hatay maçlarını başka kentte oynayabilir, noolacak ki dedi.” Bunu da futbolda 2 puan için yaptı.
Bunu yapan birine saygı duymamak da nazik davranmamak da son derece olağan. Nezaketsizlik etmiş mi? Elini itmiş mi? Eline vurmuş mu? Hayır. Kendi elini uzatmamış.
Uzatmayabilir.
Bu her şeye saygı duyalım hak eden etmeyen herkese nezaketli davranalım zırvalığından kurtulmalıyız. Kabalık etmemek kâfi.
Kabalık ettiğini düşünmüyorum. Elini itse idi kabalık etmiş olurdu.Kabalık etti zaten ve elini sıkmakla karşı tarafa ya da yaptığı bir eyleme saygı göstermiş olmuyorsun kaldı ki bir maç için zorunlu karşılaşma gerçekleştiğini herkes biliyor.
Elini uzatmayacaksa ilk baştan bunu yetkililere bildirip basın önünde bu manzarayı vermemeliydi.
Oradan yola çıkarsak Volkan çoğu kişinin elini sıkmamalı, bakanlardan tutun Kızılay başkanına kadar bilmem kaç kişi var böyle ama birsz sıkar tabiiki.Deprem zamanı Volkan gerçekten samimi duygularla Hatay halkının yanında olmuştu. Hocam haklı sonuna kadar.
O şahsın duygusuzca o insanları yok sayıp futbol düşünmesi bence problem...Oradan yola çıkarsak Volkan çoğu kişinin elini sıkmamalı, bakanlardan tutun Kızılay başkanına kadar bilmem kaç kişi var böyle ama birsz sıkar tabiiki.
Söyleyeceği varsa başka bir ortamda adabına göre söylerdi burada Volkan doğru yapmadı.
Konu tam olarak ne bilmiyorum ama yukarıda yazdım daha kimlerin proplemli olduğunu. Önemli olan yerinde ve zamanında doğru davranışda bulunmak. Her ikiside birbirini tanıyan şahıslar ve bir yerde görüşüp bu konuyu halledebilirlerdi. Ayıp bu tür davranışlar, çalıştırdığı takım babasının malı değil.O şahsın duygusuzca o insanları yok sayıp futbol düşünmesi bence problem...