Kutlama Sennnn İyi Ki Doğdun!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giphy.gif

Ayyyyy bugünnnnn biraz aşko kuşko kutlayacağız doğum gününü sorry fjklsjjsjjs Çünküüüüüüü @Architecten doğduuuuu bugünnnnnn <3
Ben kendi adıma çok yeni tanıdım sayılır. Ancak hiç yeni gibi değil. Tam bir yay burcu. Kıpır kıpır enerjisiyle grubumuzun enerji bakanıııııı... Çok akıllı ve becerikli. Kısacık zaman diliminde derslerini hallediyor. fjfkjfj

Mimar_Mezuniyet_Pasta_216418.jpeg

Bu da doğum günü pastannnn. Çünkü içli bir mimar olmak bunu gerektirirdi jkfkjgf Yani uyku işini halledersen mezun da olacaksın zamanında inş... :p
Şaka bi yana sana grupça bayılıyoruuuuzzzz. Doğallığın, dobralığın, samimiyetin, neşennnnn ve sen muazzamsınız. Beni yükseltiyor en azından bu hallerin. Bazen de bolca komiksin. Aşko bizde az yay salaklığı var. yeni yılda akıllancaz inş... jhhjhfh
Üşenmedim saat 00.00'ı bekledim Çünkü hak ediyorsun... :*

Yeni yaşında sağlık, huzur, mutluluk, aşk, para, derse geç kalmayacağın bir yeni yaş diliyorum. Her şey mütteşem olsun yeni yaşında.

Bu da benim sana pastam. İmzamı atmasam çatlardımmmm kjgfjh

1f700024c2fc872db59adb98a3e6fea3.jpg

Bize sen lazımsın :D Hep ol ve mutlu ol.

SENİ ÇOK SEVİYORUZ!!!!!!

oo bugün şu kişi mi doğmuş hiç de haberimiz yoktu :ddddd aifşdkhaifşdkh
ne sancılı bi hafta yaşadık vay arkadaş
ama yüzünü güldürecez sözümüz söz
oynayış tarzına kızarken sinsice bi sırıtıyon o anki tatlılığın bütün olumsuzu yok ediyo
ayşe gibi sana da sağlık huzur hayırlı ömür dilerim
bir de yurt dışı imkanları :d
doğum günün kutlu olsun

Nice yıllara! @Architecten

Hayal ettiğin tüm güzelliklere kavuşacağın bir yaş olsun, sevdiklerinle mutlu bir ömür dilerim.

Kankiiiim.

Yarch ile yeni tanıştık sayılır ama senelerdir tanışıyor olduğum bir çok kişiden daha kıymetli benim için. Evin haylaz küçük kardeşi o. Güzelliğini anlatacak kelimelere sahip değilim zaten.

Uyku düzenlerimiz eskisi kadar konuşabilmemize mani olsa da (O universite ogrencisi uyku duzeninde ben sabah namazına kalkan müslüman uyku düzenindeyim.) hep aynı frekanstayız.

Tam bir anawliz üstadı. Zor bir dönemden geçiyorsanız ve tavsiye almaya ihtiyacınız var ise Yarcha danışın ve tam tersini yapın.

Nice mutlu yıllara. 15.yaşın kutlu olsun. Liselere giriş sınavında başarılar.

kendine olan özensizliginle bizi zaman zaman cileden cıkarsan da sacma bi tatlılıgın var….ve kızamıyoruz..cünkü kıyamıyoruz…. canım dostum. hep bu gamsızlıkla kal, 100.yaşını bile kutlarız shfkdjd. iyi ki dogdun, seni cok seviyorum :kalp:

Kııızzz zibidiii!! O nasıl doğmakmış aklımız gitti bea.. Keyifli, huzurlu, paralı, daşşşş gibi sağlıklı bir sürü yılların olsun minnoş. Diggad ed

Sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice yaşlar diliyorum.

Doğum günün kutlu olsun nice güzel seneler dilerim
Ben kendisini biraz geç gördüm ama ilk gördüğümde komik ve kendine has tavırları sevdirdi hilol'un fakesi sandım hatta önce jdjsjd
güzel yılların olsun *-*

tam bir süper kahraman: uyumuyor, yemiyor ama birçok şeyi başarıyor. bunların yanına eğlenceli ve komikliği de eklediniz mi, yeme de yanında yat.djfhdf minik kelebeğim, doğum günün kutlu olsun. gönlünden geçen, emek verdiğin ne varsa elde etmen dileklerimle... seni seviyorum. iyi ki doğdun, iyi ki varsın:*

Doğum gününü kutlarım. Güzel günler geçirmeni dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri