Seninle ugrasan insanlar bundan pişman olur mu?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Sadece yüzüne alaycı bir ifade ile bakarım.O bunları deli etmeye yetiyor.Asla laf dalaşına girmem.Iclerinde bir yanardağ yaratırım.Oyle ki bu ateşten gebeler içten içe yanar ama bana söyleyecek laf bulamazlar.
Böylelerini muhattap almayacaksın.Beden dili bazen iyi bir silahtır.Hahaha...

Benim diyaloglarım daima analitiktir. Problem yaratan yahut bir problemin daimi muhatabı olan insan olmadım hayatımda. Bir insanın karşısındaki insanla uğraşıyor olması için gösterdiği enerjiyi besleyen karşılığı bulması gerekiyor. İşte bu durumun benim açımdan gerçekleşme olasılığı yok.

Benim diyaloglarım daima analitiktir. Problem yaratan yahut bir problemin daimi muhatabı olan insan olmadım hayatımda. Bir insanın karşısındaki insanla uğraşıyor olması için gösterdiği enerjiyi besleyen karşılığı bulması gerekiyor. İşte bu durumun benim açımdan gerçekleşme olasılığı yok.
Katılıyorum @yeLda cığım ancak bazen takıntılı tiplere denk geliyorsun ve uzak da dursan yüzsüzce etrafında dolaşanlar da çıkabiliyor. Kendi adıma boş diyalog insanı değilim ve bu tiplerin olduğu ortamlarda fazla zaman geçirmemeye çalışıyorum.

Katılıyorum @yeLda cığım ancak bazen takıntılı tiplere denk geliyorsun ve uzak da dursan yüzsüzce etrafında dolaşanlar da çıkabiliyor. Kendi adıma boş diyalog insanı değilim ve bu tiplerin olduğu ortamlarda fazla zaman geçirmemeye çalışıyorum.

Maalesef Leftyciğim bu tarz insanlar bahsettiğin üzere etrafımızda var. En güzeli onlara karşı konulacak mesafe ile hayatımızda etki yaratmalarına müsaade etmemek.

Dersini alir.
Yeni dogmus gibi olur.
Müritlerime biri daha katilir..
Asla sasmaz.

Maalesef Leftyciğim bu tarz insanlar bahsettiğin üzere etrafımızda var. En güzeli onlara karşı konulacak mesafe ile hayatımızda etki yaratmalarına müsaade etmemek.
Mesafeyi koruduğun halde ne yazık ki sataşmaya çalışıyorlar ancak haklısın ve bu tip insanlara hiçbir koşulda prim verilmemesi gerekiyor ayrıca bu tipleri muhatap almak bile kişinin kendi şahsına hakarettir.

Benimle uğraşan aman bu da ne umursamaz şey der şişman olur. Sinir stresten hamurişine çimklotolara düşer.

Birine beddua etmiştim evi yanıyordu başkasına beddua etmiştim kaza yapmıştı Allahtan sonrasında ölmesinler diye de eklemiştim

Ünlü şair scope piskopos'un dediği gibi; cehennemde yancaklar.

Kimseyi pişman etmedim bence. Yani bilemem, onların tarafından bakamıyorum.: ))))

Ben gibi minnoşla neden ugraşsinlar , gerizekali mi bunlar ?

Ünlü filozof Elyrkos, Needorion'la uğraşmaya kalkışan birini görünce gülümseyip, "Tanrı yardımcın olsun, küçüğüm" demiştir.

• Yalancı
Tepkiler: ne
Geri