Seninle diyalog kurmaya calisan user

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kendisinden pek haz almazsın hatta adını dahi zikretmezsin lâkin o gidip forumoyunlarinda senin altina mesaj atar :/ Veya bi konuda mesaj yazarsin oda snn mesajina karsilik olarak bisiler karalar :/

arkadaş olmak istiyosan söyleyebilirsin :/ Xd.

kavga etmek isteyerek iletişim kurma çabası olanlar da var. Kavga etmek istesem, iş yerinde bir hatun var onunla ederim. Hiç sevmiyom ya. Neyse gerçeği varken, neden tanımadığımla kavga etcem :/
Samael bunlar bize aşık kekem

Son düzenleme:
Samael’e aşık on kişi var forumda ama açılamıyorlar.d

Samael aşık mısın kekem buna bi açıklık getir

Çok planlı, azcık gelişigüzel hareket edin.

Tamam sulo bey bidahaki acacagim konuda size danışırım begenmezseniz açmam ne guzel istanbul be. Xd

Diyalog kurmaya çalışıyor olmanın nesi kötü. Bu konu olmamış keke :) yaşam iletişim ve diyalog üzerine kurulu. Burada buluyor olmanın amacı da iletişim kurmak.

ee konuyu nasıl açarsın diye mi sorguladım samael?
demek istediğim birinin seninle muhattab olmak istediğini düşünüyorsan dile getirmene lafım yok.
ama sürekli sürekli söyleyip sonra üstüne bununla ilgili konu açıyorsan karşılık bekliyor olabilirsin diyorum.
belki o kişi gelip bunu üstüne alıp yazar diye açmışsın konuyu xd

evet sülo bro keşke yazsa hehehe :S yazınca söz bi gülücük bırakıcam o yorumun altına anlarsın o olduğunu taammı anlaştıkmı xd

Ya sülo neden kurcalıyon boşver ya, bu kekem birine kırgın bence, hırçınlığı da ondan. Hoşlaşıyo ama cool falan davranıyo

Anladımda brocum, neden benle sınırlandırıyorsunki tek benim başıma gelmiyordur herhalde .s
yani onun benle diyalog kurmasına bayılsam nebilim bi şekilde belli ederim konu açmam yani
ama karşı taraf bir şekilde yazıp çiziyorsa bence onun bi diyalog cabası vardır diye düşünüyorum.
benlik durum yok yani, ben sadece öylesine konu açtım hehehehehehehe

zeyn sıradan bir konu işte ya kurcalamaya gerek yok yani nebilim öylesine açılmış bir konu kimseyede kırıldığım yok :p

lari ben kime niye hangi sebepten konuyu açtığını zaten biliyorum
kurcalamıyorum tmm neyse

Sülo ben gerçekten bilerek bişi demedim ha, tahmin yürüttüm öyle işkembeden. Sallamış da olabilirim. Geyik yapıyordum. Gidiyom.

biraz net olsanız diyorum
sadece birini hedef aldığın kesin(kesin olan bir kişi var bildiğim 2.bir kişi varsa onu bilmem)
o hedef aldığın kişi konuyu okusa kendisi için açtığını anlayacak net
ben bile dışardan gözlemleyerek o kişinin kim olduğunu net biliyorum
o kişi gelip cevap verse "yok sana söylemedim demek ki yaran var üstüne alıyorsun" diyeceksin.

Geri