Seninle aynı evi paylaşmak kolay mı zor mu?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
ev arkadaşlığı tuhaf bişi... geçen sene vardı ev arkadaşım birbirimize mesaj atıyorduk nerdesin ? bişi lazım mı? ne yemek yaptın? sıkıldım hadi dışarı kahve içmeye çıkalım mı? evlilik hayatı gibiydi

evet
250metre kare gizli bahçemizde mangalda yaparız

Yaşam alanıma müdahale edilmediği sürece, neyi ne yapacağım söylenmediği sürece çok kolay.

Sevdiğim insanlar için son derece fedakâr ve uyumlu olurum.Elbette tuhaflıklarım vardır.Ancak kolaylaştırıcı, toparlayıcı bir yanım olduğunu söylerler.

pis, düzensiz, geçimsiz birine zulüm olurum......

Mükemmel bir ev arkadasıyım bence. Yemek ve banyo harici çok göremez. Verici ve yardımseverimdir.

Aslında anlaşabildiğim biri ise zor değil çok kolaydır. Ama anlaşamadığım biri ise ya ben ayrılırım ya da kendisini çıkarırım evden. Bu şekilde yapmışlığım çok vardır. Ev arkadaşlığı konusunda düzenli tertipli biriyim. Temizliğe aşırı dikkat ederim. Benle kalacak kişi kirayı 3 ay ödemese sesim çıkarmam ama temizliğe ve düzene dikkat etmediği anda gözümde biter. Yukarıda dediğim gibi anlaşabildiğime kolay, anlaşamadığıma zor.

Ev arkadaşlığı iyi bir şey değil tavsiye etmiyorum.
Yarc in dediği gibi birşey alsan acaba o da istiyor mu diye sorma zorunluluğu hissettiriyor.
Bende bunu sevmiyorum.
Neyse ki vardı da gitti, giderken üzülmüştüm de sonradan çok mutlu oldum gitmesine...

Benimle aynı ortamı paylaşmak bile mantıklı bir durum değil.

Benimle kolay arkadaşlar çünkü ben eve sabaha karşı gidiyorum sadece duş alıp kıyafet değişiyorum. Hatta evde koltuk varsa daha rahat anlaşabiliriz. Ama yazın balkon tercihimdir. Şimdiki ev arkadasım eve geç gidince koltuğu gösteriyor :D

Çok kolay… temizliğine özen gösteren titiz biriyseniz….

Geri