Senin Başına Gelen En Büyük Kazık Neydi?

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
En büyük değil fakat yakin zamanda taksi tutmak zorunda kaldım ve tutar 180 tl iken 200 yazdi ve bunu gördüğüm halde sesimi çıkarmadım bişey susturdu olayi tam anlamaya çalışırken 200 tl tutari ödeyecekken cihazı uzattı kartı okuttum red etti iki kez sonra taksici gerçek tutarı yazdı ve kart okudu ben çok şaşırırken taksici kötü oldu ve sesi kısıldı mahçup bir şekilde önüne döndü ve indim taksiden.

İlahi adalete her zaman inanırım :emoji_wink:

Kendi kendime attım…
Ankara’da iken Giresuna bilet almıştım. 00.00 olunca önceki günün gecesi oluyor ya. Ben bir gün sonra gitmeye kalktım. Biletim yandı. Tekrar bilet aldım. Heyecan yaptım galiba bir saflığım tuttu. Ondan beri dikkat ediyorum… ufjfjfj

En büyük değil fakat yakin zamanda taksi tutmak zorunda kaldım ve tutar 180 tl iken 200 yazdi ve bunu gördüğüm halde sesimi çıkarmadım bişey susturdu olayi tam anlamaya çalışırken 200 tl tutari ödeyecekken cihazı uzattı kartı okuttum red etti iki kez sonra taksici gerçek tutarı yazdı ve kart okudu ben çok şaşırırken taksici kötü oldu ve sesi kısıldı mahçup bir şekilde önüne döndü ve indim taksiden.

İlahi adalete her zaman inanırım :emoji_wink:
Temiz kalpli olmandan.

• Ablan Star
Tepkiler: ne
İnsan bazen kendisine bile itiraf etmek istemez. Sizler de haklısınız tabi.

Geri