senin adin mokali

Konu sahibi son olarak 2075 gün önce görüldü
simdi ben bu konuyu normalde gunluge acmistim ama asiri merakli arkadaslar sag olsun tasittilar guzelim konuyu

ama neyse ben burda gunluge devam etcem guzel oluyo forumda gunluk olayi

son dort gundur ayilar gibi yatiyorum inanilmaz hasta bitkin yorgun sefil haldeyim. hareket ettirdigim yerlerim yalnizca bas parmaklarim diyebilirim. bugun utanmayip 500 gr patatesli borek soyledim yemeksepetinden. dusunun soylerken utandim ve ben gibi bir bokbogaz o boregin 100 gramini bile yiyemedim. (iki kisiyiz evde o yuzden yari yariya yiycektik tabi hepsini yiyecek kadar kadar da ayi degiliz kilo verdik o kadar)

neyse spora da gitmedim italyan aygiri hocam asiri kiziyor gitmedim diye. o da epey yakisikli he, aslinda cok iyi bi ikili oluruz (hocam deme lazim olur da yapti hazir) ama spor hocasindan manita yapmak tam yikik hareketi olur nerde disiplin nerde calisma degil mi zaten gevsek bir bireyim ucunu kaciririm diye yanasmiyorum italyan aygirima dhkflds

ek olarak yarin gunlerdir bekledigim bir konsere gidecegim bu bedbaht halimle, hastalanip yataklara dusecegimi nerden bilebilirdim aylar once bilet aldim, genelde domuz gibi ayakta oldugum ve herhangi bi hastalikla t*sak gecip zorluklarda yikilmadigim icin cok sey oldu bu, yersiz oldu hani anladin mi

gidicez mecbur laik ve cumhuriyetci olmanin bir geregi de livaneli konserine gidip aglaya aglaya YIGIDIM ASLANIM ORDA YATIYOR diye bagirmaktir neticede

ustelik konser oncesinde gidecegim yer... adi bende sakli tanidiklar biliyor deli manyak gorev arkadaslarimla safak saydigimiz yer... ordan gecicem derse giricem yani ust rutbeli asiri yetkili abilerle. resmi giyinmem gerekiyor. neyse

butun bunlarla stres olmamin sebebi gomleklerime utu yapamayacak kadar halsiz olmam. keske rapor kabul etselerdi ama rapor almak icin de hastaneye gitmem lazim ztn off hayat cok zor hastayken cekilmiyor bi kurtulsam da rutinime donsem

kem gozluler sevinmeyin catlayin kudurun zirlayin goreceksiniz ki bana hicbi sey olmaz sadece hastayim bir tik insanlik hali. size su sarkiyi armagan ediyorum

https://youtu.be/hb0kTK9SjnQ

bulasik yikamam lazim ve evi supurup ustun zekama zeka katmak icin bir miktar almanca calismam lazim bu karsilastigim ve cozmeye calistigim kacinci dil bilmiyorum bir ara listelerim

Geri