senin adin mokali

Konu sahibi son olarak 2075 gün önce görüldü
merhabalar. burada zaman zaman kobra murat sevgimden tutun kopek uyuz ilaclarina kadar genis yelpazede cesitli konular hakkinda yazmayi planliyorum. aslinda ben eski uyelerdenim deli deli takilirdim buralarda sjfkfls ama ismimi aciklamadim, onceden yazi tarzimdan ben oldugumu anlarlardi bakalim hala oyle mi diye bi bakim dedim. hadi sizi operler yine ugrarim grsz

tskler blackheart seninle de kapisirdik kah gulmeli kah kudurmali diyaloglar yasandi ama yillar gecti yaslandik :d

xd şeklinde Yaprak gülerdi ama Yaprak sen misin :)

yaprak kimdi pieta dimi? yok yaprak degilim maalesef xd onu da severdim nerelerde aceba

tskler blackheart seninle de kapisirdik kah gulmeli kah kudurmali diyaloglar yasandi ama yillar gecti yaslandik :d

Tekrar foruma geldiğine çok sevinmişsin, sanki kaybolan oyuncağını bulan bir çocuk gibi : )))
Ben o kadar eski değilim ama ve foruma üye olduktan sonra uzun bir süre girmedim, yeni yeni girmeye başladım yine. Hem pek kudurgan da değilim karıştırıyorsun bence.

Tekrar foruma geldiğine çok sevinmişsin, sanki kaybolan oyuncağını bulan bir çocuk gibi : )))
Ben o kadar eski değilim ama ve foruma üye olduktan sonra uzun bir süre girmedim, yeni yeni girmeye başladım yine. Hem pek kudurgan da değilim karıştırıyorsun bence.

ahaha yok ay ne cok sevincem ama ortam harli olsa sevinirdim kaostan beslenen bir birey olarak xd

belki de karistiriyorumdur olabilir hacim

Ben buldum ama söylemeyi düşünmüyorum.
'' xd '' şeklinde kullanan nadir üyeler vardı.

ahaha yok ay ne cok sevincem ama ortam harli olsa sevinirdim kaostan beslenen bir birey olarak xd

belki de karistiriyorumdur olabilir hacim

Kaos bağımlısı olmayan Forumsalcı bizden değildir zaten. En ufak kaos kokusu alan forumsalcı, o kaosu büyütmek için elinden geleni yapar.
Var olan enerjiyi kullanabileceğin bir ortama tekrar hoş geldin o halde.

Mathilda’ya benzettim ben ya, keşke Mathi olsa :torpu:
Ben senin kadar eski değilim yanebu , 2017 üyesiyim

eskilerden sahsen tanimadigim cok az isim var biri de mathilda ya :( olsun knk yolumuzdayiz

Geri