Seni terk eden tekrar sana dönebilir mi?

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Döner tabi, beni kaybeden kızlar pişman olur genelde. Kapım herdaim açıktır tabi. Benim gibisini nerden bulacaklar. Bir Bombacı Mülayim kolay yetişmiyor.

Aylar önce bizimkilerin aile dostu bir kızla konuşmamı istediler görücü usulü bir nevi. Günlerce çok iyi muhabbet döndü, bir sabah saçma salak bir sebeple konuşmayı kesti durduk yere. Ben de bir etki bırakmadığı için üstüne gitmedim yolları ayırdık. Ulan tamda bugün DM isteklere mesajı düşmüş okuyup sildim, konuyuda görünce şaşırdım yok artık dedim ahaha.:D

Yok baba dönmesin öyle iyiyim. Hele ne istediğini bilmeyen biriyse hiç dönmesin.

Tabii.
Gelen kendi gelmiştir, memnun kalmayıp gitmiştir, tekrar gelecekse kendi gelecektir, tıpkı gelip gittiği gibi.
Ben izole bir deniz feneriyim, ortada dururum hiçbir şeysiz, kimi görüp geçer, kimi yanaşıp gider, pek konaklayanım olmaz.

Yani, bana gelmek veya gitmek - dönmek diye bir şey yok.

Bir selam veriyorsa, hemen herkes gibi, selam Allah'ın selamıdır, niye almayayım?

Hiç terk edilmedim, bilemeyeceğim.

ya ben içimden bitirince bitiririm zaten, ayak sürdürüyorum aniden olmasın diye ;d

Terkedilmem terk ederim )) terk ettiğime de bakmam artık .

Edilirdim hep de geri gelinirdi sivri dilimden sjsjsj ama artik yer yok giden gittigi yer de kalsin

Büyük büyük konusma yaslarini geçmediniz mi siz ya 😄

Valla hersey olabilir hayatta, terk ederim sonra geri donerim, terk edilir gidene tamam gel derim. İnsanim sagim solum belli olmaz.

Geri