Seni sonsuza kadar seveceğim deyip iki gün sonra ayrılmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bide ayrıldıktan sonra birbirlerini kötülerler.arkadaş tayfasıda gaz verir boşver kanka o kız sana layık diildi diye.
Heppimizin başına geliyo.

Mesele ayrilmak değil hala seviyormu ona bakmalı yahu (:

Artik kerem kupeli asli supheli gensler.

Aslında 2 gün sonra ayrilmak en doğrusudur. Ya sonsuza dek sevmeden yanınızda olsa? Verilmiş sadakanız varmış eheheh =)

Bazen sevgi birlikte olmaya yetmiyorsa demek .p
Sonsuza dek seveceğime inandığım adamla yıllardır kavuşamadık birbirimize .p

Sonsuz sonsuzluk sözleri. Kafalar pek güzel olsa gerek.:) Bünye çabuk yıpranıyordur muhtemelen. Bu aşırı dozda uyuşturucu kullanmak gibi bir şey olabilir mi? Sonsuzluk hissi standart bilinçte biri için bile sarsıcı olabiliyor. Bu bünyeler bunu tamamen salayarak söylüyorlar. Aynı hissin aynı şiddette kendilerinde oluşması, üstelik bunun 2 gün gibi kısa bir süre sonra bitmesi ve tekrar yeni "sonsuza kadar sürecek" sözü ile alevlenmesi nasıl etkiler bu kişileri?

Tamam sustum.:D

Hep ölümsüz sevmeyi marifet bildik. Oysa ki daha ölümlü olanı adam gibi sevmeyi beceremedik.

sonsuza kadar seveceğim cümlesi karşındakine sağlam bişiler sölemek zorunda olduğunu hissetmesinden kaynaklanıo hani oda elbette samimi değil ama karşı tarafı bi şekilde etkilemeli belki akşamına sevişmek için bağlama çekiyor 2 günde ayrılabilcek potansiyelde bir insan okadar büyük yemin edicek kadar amatör değildir ayrıca o paradoxuda tartışmaya alalım , ayrıca babadan oğulamı aktarıcak o insanı sevme olayını nedir yani şöyle birşeymi olabilir acaba ;

bkz:

+ bak oğlum biz asırlardır ilk dedemden ötürü bu kadını sevmeye mahkum olduk zamanında büyük büyük babam biyemin etmiş sonsuza dek sevicem diye ogün bugündür dumur olduk artık dünya yok olana dek şu gördüğün kadını sevicez ben ölüncede sen devralıcaksın tamammı anlaştıkmı...

- baba sokıyım öyle yemine ya nedir lan bu ya bonzaimi çekiodunuz , uyuşturucu kartelimiydiniz lan neden bana mal oluyo lan bu

izdivaçta evlenen teyze nikah memuru sorarken sonsuza kadar evet demişti.3 ay sonra kocası onu pıçaklayarak öldürdü.
haberlere bile çıktı.

İki gün sonrada başkasına aynı hikayeyi anlatır falan.
Böyle insanlar yüzünden güzelim kelimeler kıymetini yitirdi.

Aşk sözcüklerinden artık midem bulanıyor.

Arkana bakmadan kaçman lazım bu sözü duyuyorsan.

Geri