Seni sevmek Güzeldi

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü

.: seni sevmek güzeldi :.

bir akşam bilgisayarda gezinirken canı sıklmıştı hiç oyun sitelerini falan bilmiyodu.... bildiği tek oyunda okeydi zaten ve girdi.. nerden bilirdiki hayatının erkeğini tanıyacağını ... bir merhaba ile başlamıştı.. msn ile devam etti... başlangıçta sadece sanal bi şeydi kız için... ama artık kalbi klavyeyi görünce atmaya elleri onunla yazışırken titremeye başlamıştı.. aşık olmuştu tepeden tırnağa aşık... nasılda acı veriyordu onsuzluk.... ama bişey vardı sevdiği taptığı erkek evliydi bunu biliyordu... ilk başta söylemişti zaten saklamamıştı... onunla geçen günler günleri kovalıyor msn onun için hayat kaynağı oluyodu... ama o evliydi.... başkasınındı üstelik yeni birde bebeği olacaktı.. aslında ondan hiç bişey beklemiyodu kız.. hiç bişey sadece o olsun yeterdi bi merhaba bir nasılsın... telefonda sesini duyması bile.. evli olması onu çok üzüyordu ama ne yapabilirdi.. yıkılan bi yuva üstüne mutlu olamazdı.. hem karısının ne suçu vardı.. o masum kocasını seven bir kadındı..... ama aşk öyle bi sarmıştıki bedenini.... ekmeği suyu herşeyi o olmuştu... emindi ne olusa olsun onu terketmezdi. bi gün evlense de o onu asla bırakmazdı....... dünyanın en iyi insanıydı en mükemmel erkeği... sonra bigün kız onun sevgisini ölçmek istedi her koşulda onu sevecekmiydi herşeye rağmen... birkaç zaman ondan şüphelenmesini sağladı ..... evli olduğunu söyledi kız.... ekranda kocaman bir yazı belirdi... hoşçakal elveda..... işte böyle ne kadarda yıkıldı kız.. demek bu kadar basitti..tek kelime elveda.. o onun bebeği olduğu gün bile yanında onun mutluluğunu yaşamıştı adeta... bir kaç zaman aramadı sonra dayanamadı defalarca mail attı inandıramadı.. karşısında sadece dost olabiliriz diyen bir ses vardı... ama zaten daha fazla sını istememişti ki zaten... belki çok kötü bişey başkasının sahip olduğu birini sevmek ama aşk ne olursa olsun yaşamaya ve yaşanmaya değer... seni, benim olamayacağını bile bile sevdim.. seni sevgilim olasın diye değil tuncay olduğun için sevdim... sen herşeyin en güzeline layıksın........

(alinti)

Geri