Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bayanlar hem cinslerine yada küçük çocuklara ailesinden herkese rahatça söyleyebildiği için erkeklerde böyle bir durum yoktur. Bir erkeğin bir erkeğe seni seviyorum demesi toplumda ''Gay mısınız olm?'' şeklinde dalga konusu olur. Bu diğer seçenekler içinde geçerlidir. Belkide bu yüzden erkekler rahat söyleyemiyordur.
Buna bir de yetiştiği toplum açısından bakmak lazım. Adam halis muhlis anadolu çocuğuysa diyemez arkadaş yetiştiği toplum yadırgar. Çok iyi biliyorum biz küçükken abimler eşlerine yada başka birine seni seviyorum demeyi bir tarafa babamın yanında çocuklarını bile sevemezdi utandığından.
devir bunu söylemeyi ağız alışkanlığı ve karşı tarafı kandırma devrine döndüğü için diyemeyen erifi zor bulursunuz , o eskidenmiş
seni seviyorum cümlesi çoğu zaman joker olarak kullanılıo ağızdan çıkarması kolay 2 kelimede de si var işte