Seni Seviyorum...Biz Biriz....

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Biz biriz

seviyorum seni
. Nefes alıp vermen yetiyor bana. Her nefesini sanki ikimiz için alıyorsun . Seviyorum seni. Öylesine yüreğin gibisin ki destek olayım diye olmadın ama yaşamımdaki en büyük desteğimsin. Seviyorum seni. Şefkatli ve sıcaksın .

Her ne kadar saklamaya çalışsanda merhametin sarıyor beni. Sözcüklere dökülmediği için olsa gerek çok daha iyi hissedip yaşayabiliyorum bu sıcaklığı. Seviyorum seni. Çocuğumsun benim.

Her hareketinden gülüşünden konuşmandan gurur duyduğum sanki büyüttüğüm emek verdiğim sevgilerine sevgi umutlarına umut gücüne güç kattığım çocuğumsun. Güneşimsin benim .

Her sabah ama her sabah içime doğan ısıtan hatta yakan kavuran . İçimdeki çicekleri açtıran tohumlarıma tohumlar ekleyen sevgi ve ilgi hatta sorumlulukla doğan inadına doğan içimi aydınlatan ışıklar saçan besleyen büyüten ömrüme ömür veren güneşim. Ay’ım sın benim. İçime yansıyan .

Kendimle yüzleşmemi sağlayan eğrilerimi doğrularımı gösteren içimi içime anlatan dinlendiren düşündüren yıldızları toplayıp etrafına her gece bana misafir olan uğurlarıma uğur katan mucizelere inandıran ay’ımsın. Ruhumsun benim. Aynı ruhu iki ayrı bedende taşıdığım ruhum. Akışlarını endişelerini heyecanlarını korkularını sevinçlerini hüzünlerini hissetmekten öte yaşadığım bazen o muyum yoksa ben miyim diye düşündüğüm ruhum

Beni sana seni bana sorarlar Seni bende beni sende ararlar Ayrı gibi gözüken ikimizin Bir bütün olduğunu kavrayamazlar. Özgürlüğümsün hesapsız ve çıkarsızca sadece ben olarak davrandığım. Maskesizliğim çıplaklığımsın yanında utanmadan gezindiğim hiç saklama ihtiyacı hissetmediğimsin. Hoşgörüm anlayışımsın. Sen benim Günahımsın..

Geri