Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seni seviyorum Kırmızı bir güle benzeyen dudağını Seni seviyorum Kahve gözlerinin katranını Seni seviyorum Pamuk ellerinin yumuşaklığını Bir kuşun ismini alan adını Billur akan bir su gibi, gönlüme dolmanı
Seni seviyorum Yüzüne tanrıça gibi düşen saçlarını Seni seviyorum İpek saçlarının ellerimle okşanmalarını Seni seviyorum Tenindeki hindistan cevizi kokularını Gözlerinin gözlerimde yakamozlar misali dalgalanışlarını Her bakışında biraz daha erittiğin yanlarını
Seni seviyorum Hasretinle geçen, sensiz tutuştuğum zamanı Seni seviyorum Özleminle yanık yanık tutuşturmanı Seni seviyorum Sıcak bir alev gibi gönlüme akan varlığını Yıldızlı, mavi gecelerde serap olup uyutmamanı Hep bende kalıp hiç bir zaman çıkmamanı
Seni seviyorum Acıyan yüreğimde kor ateş olmanı Seni seviyorum Usumu deli edipte düşürdüğün yangını Seni seviyorum Gönlüme yüklediğin prangalı yanlızlığını Acıma düşürdüğün kanlı sancını Canıma kan ettiğin dikenli sızını
Seni seviyorum Sevişmelerimizde yaşadığımız doyumsuz anlarını Seni seviyorum Sohbetlerimizde ellerimi tutup okşamalarını Seni seviyorum Kısada olsa yaşattığın mutluluklarını Benimle el ele tutuşupta yollarda dolaşmalarını Bana sarılıpta huzur içinde uyumalarını
Seni seviyorum Canımın içinde bir CAN daha olmanı Seni seviyorum Sen yatağımın TEK sahibi Erkeği Seni seviyorum Aklımdan binbir yıl hiç çıkmamanı Sel olmuş tutkularıma senin dizgin vurmanı Aşkınla tutuşan yüreğimdeki yaranı
Seni seviyorum Pınarlarımdan taşkın olup döktürdüğün yaşları Seni seviyorum Kalbime çaldığın göz yaşılı karaları Seni seviyorum Tek sen bana unutturdun bütün aşkları Seninle geçen mutluluk yüklü her anları Beraber yaşayabileceğimiz bütün dünyaları .......... Ben seni seviyorum Ben seni yağmur tüküren kalbimde Bir damla gibi Derya gibi Ateşe düşmüş tenime Muson ıslaklığı getiren bulut gibi seviyorum Ben seni Dokunuşlarında Cısır cısır sesler çıkaran Ateşle suyun birbirlerine sarılıpta dans ederek sevişmesi gibi Seviyorum Ve ben seni Ayın geceliğini soyunupta Güneşe stripriz yaparken Güneşin yanmasıyla yükselen duman gibi Alev gibi Dokuz nokta dokuz şiddetinde sarsalayan yıkıcı bir deprem gibi Sel gibi Yel gibi Dağların doruğundan süzülüpte avını kucaklayan Mavi başlı bir kartal gibi Seviyorum
Ben seni seviyorum Katran karası kahve gözlüm Çaya kattığın göz yaşlarını özledim Tiryakisiyim Tiryakinim yudum yudum Seni özledim Gülüşünü Ter kokunu Kolumda pış pış pış uyumanı özledim Ne yapayım olmuyor Göz yaşlarımı tutamadım Yaşayamıyorum Seni seviyorum Seni seviyoooooooruuuuuum
Açılmış sarmaşık gülleri kokularıyla baygın En görkemli saatinde yıldız alacasının Gizli bir yılan gibi yuvalanmış içimde keder Uzak bir telefonda ağlayan yağmurlu genç kadın
Rüzgar uzak karanlıklara sürmüş yıldızları Mor kıvılcımlar geçiyor dağınık yalnızlığımdan Onu çok arıyorum
onu çok arıyorum Her yerimde vücudumun ağır yanık sızıları Bir yerlere yıldırım düşüyorum Ayrılığımızı hissettiğim an Demirler eriyor hırsımdan Ay ışığına batmış Karabiber ağaçları
gümüş tozu Gecenin ırmağında yüzüyor zambaklar Yaseminler unutulmuş
tedirgin gülümser Çünkü ayrılık da sevdaya dahil Çünkü ayrılanlar hala sevgili Hiç bir anı tek başına yaşayamazlar
Her an ötekisiyle birlikte
her şey onunla ilgili Telaşlı karanlıkta yumuşak yarasalar Gittikçe genişleyen yakılmış ot kokusu Yıldızlar inanılmayacak bir irilikte Yansımalar tutmuş bütün sahili Çünkü ayrılmanın da vahşi bir tadı var Öyle vahşi bir tat ki dayanılır gibi değil Çünkü ayrılık da sevdaya dahil Çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili
Dokuz nokta dokuz şiddetinde sarsalayan yıkıcı bir deprem gibi Sel gibi Yel gibi Dağların doruğundan süzülüpte avını kucaklayan Mavi başlı bir kartal gibi Seviyorum