Seni sevdiğim için

• Kullanıcı aRMiNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Roman ve Hikayeler
Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
seni sevdiğim için

Seni sevdiğim için özür dilerim

Keşke sevmeseydim diyemedim ama sen demişsindir bunu biliyorum özür dilerim seni sevdiğim için sana değer verdiğim için özür dilerim

Sevmiyecektim Benim kadar değer veren Oldumu sana söyle hadi verdi desene oldu diye sen ilk defa böyle sevildin. Ama değmezmiş sana sevgim.

Beni sevdiğini sanmıştım be yanılmışım arkandan çok ağladım ama değmezmiş sana . Senin gözlerinde hiç ışık oLdu mu . hiç birini anlamazsın sen

Sen hiç sadece birini düşündün mü sadece aklında o oldu mu onunla yatıp onunla kalktın mı ama berde bunlarıda sen bilmezsin

Sen hiç ruhunun bir başkası OLduğunu düşündün mü . O yoksa bende yokum dedin mi. sen hiç biri için intaharın eşiğine geldin mi? Bunlarında bilemezsin .

Hiç birisi için günlerce haftalarca ağladın mı. gözlerindeki yaşlar ağlamaktan kurudu mu . hiç biri için ölümeyi düşündün mü? Hayır bunlarıda düşünmedin.

Sadece bir kez yüzünü görüp bir kez elini tutup o güzel gözlerine bir kez bakmak için saatlerce yol gidip 1 saat yanında kalıp geri döndün mü. sen bunuda yapamadın.

Sen hiç seni seviyorum kelimesini içten söyledin mi? Biri için kalbinin acıdığını hissettin mi? Hayır

BunLarı Sen hiççç Yaşamadın Ama ben yaşadım Ben Seni NasıL Sevmişim biLMiyorum ama ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVDİĞİM İÇİN

Geri