Seni seçtiklerin mi vazgeçtiklerin mi üzdü ?

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Rl45i1.gif

Beni memelerini göremediklerim üzdü...​
Göremeden gittiler.​
Pislikler, sanki bir onlarda var. Ay hoşt.​

Seni en çok üzen seçtiklerin mi yoksa vazgeçtiklerin mi?​

karma acımasız ve adildir
herkes verdiği kararların bedelini ödemeli

Üzülecek olsam vazgeçmem. Seçilmişlerle yola devam…

Beni en çok üzen şey insanların değişmesi
kolpa ve samimiyetsizlik bana gore değil.

Biz grup olarak üzülüyoruz seçtiklerim vazgeçtiklerim ve ben

ayrım yapamam, ayrı ayrı üzülürüm… yeter ki üzülmek olsun.

konuya herkes arkadaş ve ilişki gözünden bakmış ama konu kendi içinde kısır donguye giriyor
her seçim bir vazgecistir aslında ya da her vazgecis bir seçimdir
bununla ilgili en güzel anektod Erol günaydınin o kadın filminde geçer, seçimlerde acı hep var
yani kimi ve neyi secersem seçeyim digerinden vazgeçiyorum.ve bu beni üzüyor

+işte bitti
-evet bitti!
+peki bunu değil de diğerini seçseydi hayatı cok mu farklı olurdu? bunu herkes için soruyorum, gercekten farklı mı olurdu hayat?
-evet farklı olurdu ama sadece öyküsü, bunu yaşıyacağına öbürünü yaşamıs olurdu!
+yani?
-yani sonuç seçimlerde hep aynıdır aci her neyi seçersen seç seçemediğin hep üzüntü kaynagı olacaktır, aklın hep o seçemediğinde kalıcaktır, o seçemedigini seçmiş olsaydi yine bana bu soruyu sormuş olcaktın. hayatta herşey yüzde ellidir, aklınla davransan yüreğin, yüreğinin sesini dinlesen aklın bu soruyu sana hep soracaktır, seçemediğin hep acı verecek bu sabit acı hep olacak!
+bu kadar mi umutsuz yani?, güzel bir yönü yok mu bu seçimlerin?
olmaz olur mu var! acını seçmekte özgürsün.

<< duygusal oldugu kadar mantikli

ben simdiye dek hicbir secimime kahrolacak kadar uzulmedim ki. anabilirim, hatirlarim onceleri, ama takili kalmam yani. o raddeye kadar geldiysem (secim yapmak/karar vermek), kendim de biktim demektir. ben bu tarz seyleri, beni ileriye getirebilecek, hatta bir cok manada hayatimi kolaylastiracak bir arac olarak goruyom. severim yani, zorlanmam.

Beni üzen seçtiklerim oldu, vazgeçtiklerim içinde büyük pişmanlıklar duydum.

Hiç kimse kolay kolay kendi tercihiyle vazgeçtiklerine üzülmez diye düşünüyorum. Maddi açıdan -araba, ev, vb meta- vazgeçilenler değerlenince sadece hayıflanır ama insanın bazı şeylerden fedakarlık yapıp seçtikleri hayal kırıklığı yaratınca üzülür :)

Geri