seni haketmedigini düşündüğün biriyle devam eder misin ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
aşkta sadece bir taraf çok severmiş o da bendim gidecek olan ise sendin

- demiş kadin

Kim olursa olsun, sizi hak etmediğini düşündüğünüz biri ile zaman kaybederseniz, o kişi de size hak etmediğiniz şekilde davranma hakkı bulur.

mecbur devam ederiz sonuçta bizi hak etmek kolay değil insanlara da çok yüklenmemek lazım

Bence herkesin zorladığı bir dönem olmuştur, olmadıysa bile “dur biraz daha bakalım” dediği. Devam etmez hiçbir şekilde ya siz gönderirsiniz ya o sizi salar. Doğal süreç işler yani. Her halükarda devam edilmez.

en güzel hayatları sizler yaşıyorsunuz, en çok siz seviliyorsunuz, etrafınızdanızki herkes sizi hak ediyor, en güzel aşklar da sizde..aynen. samimiyetsizler hala samimiyetsiz. yüzyıl geçse de değişmiyor.dd dışarda bakınca fazlaca kaçılası duruyor yalnız o şişirdiğiniz hayatlarınız, kompleksli kişiliğiniz haberiniz olsun.dd

• Beğen
Tepkiler: Aze
Olaya beni hakediyor mu olarak bakmam , ben kimim ki?Sevgimi , emegimi ,zamanimi hakediyor mu diye bakarım.
Amma velakinn sevilmedigimi hissettigim bir yerde asla durmam , duramam ,durmadım .

bazı şeyler bir yere kadar tolere edilebiliyor. ben de öyle işliyor; en azından o ‘bir yer’ geldiği zaman, sevgi, aşk, dostluk bende önemini yitiriyor. kendim önemliyim: kendim ve yaşamım.

Geri