Seni Görmeden SevDim..

Konu sahibi son olarak 1895 gün önce görüldü
Ben seni görmeden sevdim ben seni görmeden sevdim yorgun gecelerde titreyen , bir yanı yetim bir yanı öksüz yüreğimle sevdim ey gönül bahçemde büyüttüğüm nazlı çiçek ; ey sevdamın adı , aşkın gerçek anlamı bu hasret bu gurbet söyle ne zaman bitecek ? Ben seni görmeden sevdim yolunu gözledim bir medine sabahı ellerimde güller güller ki kokunu aldığım , kokunu alıp yandığım yanıp yanıp ağladığım... Ben seni görmeden sevdim gözlerini gözlerime değdir ellerini ellerime... Sevmeyi senden öğrendim ilkin , sevilmesi gereken her şeyi senden şevkât seninle manâ buldu , buz çöllerini seninle aştım abı hayat sundun sıcak ellerinle gözlerini gözlerime degdir ellerini ellerime Ben seni görmeden sevdim bahar yüzlü insanlar bildim etrafında pervane onlardan biri olmak isterdim hep her emrine amade seninle yaşamak seninle ölmek , seninle ağlamak ve seninle tebessüm etmek aynı sofrayı sseninle paylaşmakistedim ,ama en çok seni seni görmek istedim göremesemde... Ben seni görmeden sevdim veysel karani sabrıyla büyüttüm sevgimi hüznümü yoldaş ettim kâh yeller gibi estim yemende kâh mecnun gibi düştüm çöllere bil ki... ölüm kapımı çalıp geldiğinde ne zaman nasıl kim bilir nerede ben seni görmeden sevdim rüyalarım var sana dair , özlemlerim var sana al yüreğim senin olsun sultanım..! Uyandır beni aşka ey gül...! Ey rahmet sağnağı yağmur yağmur düştüğünde gönlüme kurak topraklarım hayat buldu gelişinle ben leya çölünde seraplar gördüm çok zaman boş hülyalara daldım kayboldum su içtiğim pınarlara ateşler dokundu ben aşkımın hicranını sırtımda taşıdım ben seni görmeden sevdim seni görmeden seven milyonlarca sevdalı gibi en berrak duyguları besledim sana , en nadide hisleri... Al götür beni uzaklara...gözlerimde yaş durmadan akar durur bu ayrılık beni yakar durur gözlerini gözlerime değdir ellerini ellerime.... Ben seni görmeden sevdim İlgili Aramalar: ben seni görmeden sevdim yorgun gecelerde titreyen bir yanı yetim bir yanı öksüz yüregimle sevdim seni ey gönül bahçemde büyüttüğüm nazlı çiçek ben seni bir yanı öksüz bir yanı yetim yüreğimle sevdim yorgun gecelerde titreyen si yorgun gecelerde titreyen bir yetim şiiri seviyor seni bu gönül seni gözlerim sevdi görmeden seven canan diye sevdim ben seni sevdim resimleri ben seni görmeden sevdim yorgun gecelerden

ben_seni_seviyorum_1238618749.jpg
ben_seni_seviyorum_1238618749.jpg

Geri