Seni engelliyorum diye mesaj atmak

Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
Gidişinin arkasından davul zurna isteyen kişi.
Bunu diyen insana zahmet olmasın ben engellerim deyip o an engelli basmak en doğrusudur.​

Lafi uzatma cabalari. Havlayan kopek isirmaz misali :T:

Ben yaptım bunu, sırf kibarlığına ama.:D

Genellerde ergenlerde görülen, baskı altında savrulan tehdid misali cümleler :D

Rzhach_1.gif

Hayatımda kimseye Tel,skype,mail vs kolay kolay vermem.verdim mi silmem.ama benimde bir huyum var,verdiğim zaman aranıp sorulmak isterim.baktım belli süre yok silerim.ama "Saygı" önemlidir benim için.bilgilendirmek önemlidir.

Bana böyle bir mesaj geldiğinde ( gelmedi de ) gelirse hümanın dediğini yaparım :) Beni engellemeyi düşünen benim için bitmiştir zaten. Güle güle gitsin bi zahmet

Ergen tribidir bence:T:
Engelliceksem lafı uzatmam direk engellerim.

E karşıdaki mal gibi, ne oldu lan demesin diyedir. Haber etmek iyidir.

Ben bir şey yapıyorum seni daha da sinir etmek için,bu da yapacağım şeyi önceden haber verdiğim mesajım.. Manasından başka bir halt değil.

Kal de, bana kal de, hadi kal de kalayimm. Vazgeçirmenizi istiyor olabilir çakaall .p

Ben hiçbir zaman hiçbirşeyi basit yaşamadım. Silmek engellemek hele ki bunu bildirmek basitlikten başka birşey değildir.
Engelleyeceğim diyene çokta tın derim başımdan savarım :D

Engellemek istemeyen insanın yapacağı davranıştır son bir şans verir aklınca karşı tarafa..

çok zor değil seni engelleyip silmek,neyi kaybediyorsun gör de bak demektir.

Engellemek isteyen direkt faaliyete geçer. Bu sözler benim gönlümü al, ruhumu okşa, diz çök karşımda mesajı verir.

Geri