Seni de seni seveni de sevmiyoruz

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Arkadaşlar arasında halı sahada futbol oynarken, karşı takıma düşmüş olan arkadaşımız birden bize hakaret eder oluyordu.

Fanatik bir fenerliyle eğlenmenin en güzel yolu ahaha klasik bir şekilde galatasaraydan nefret ederler, tek sebepleri daha başarılı bir futbol takımına sahip olmamız. Kendi isimlerine deyim eklendi “fenerli misin allah başka dert vermesin”.

alın karşınıza oturup tartışın, en büyük argümanları biz çok büyüğüz, başarılıyız re re rö, daha ötesine geçemezler.. Somut bir delil, bir istatistik, bir kupa sorun ama cevap yok. Sorarlarsa büyük kulüpler : )

Bak senior Terim ne demiş

Fanatizmden gözü dönmüş tüm taraftar ve kulüp temsilcileri ne yazık ki futbola zarar veriyorlar.

Futbolcular arasında bu haksız rekabete çok fazla rastlamazsınız çünkü her an başka bir takıma transfer olması gerekebilir.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabet çoğu zaman kulüp başkanlarının sert sözleri ile kavgaya dönüşebiliyor ve doğal olarak taraftar da bu durumdan etkilenmektedir.

Futbol çok zevkli bir spor dalıdır ve taraftarlar da fanatizm ile bu durumu gölgelemeden keyif almayı öğrenmelidir.

Fenerbahçe'nin bu seneki başarısı elbette rakipleri rahatsız ediyor ve bir an önce maç kaybetmesini bekliyorlar ancak boşa beklemiş olacaklar ayrıca Fenerbahçe tarihini araştıranlar, geçmiş başarılarımızı çok rahat görebilir.:)

Beşiktaşı severim ama Gs asla.

Futbolu sevmem de kimi insani seveni sevmiyorum; bazi insanlari sevebilmek ancak bi zeka problemiyle aciklanabilir

Türkiye'de Avrupa şampiyonu olmuş kaç takım var?

Galatasaraylıyım benim ülkemi temsil eden bütün takımları seviyorum senin desteklediğin takımıda, benim desteklediğim takımıda destekleyen milyonlarca insan var hepimiz aynı mıyız Galatasaray galip geldi, Fenerbahçe galip geldi ülkemiz kazandı ülkemiz puan kazandı taraftar olmayan holigan olan kimse çıkıp işte “tarihin en kötü manu’sunu yendiniz” diğer taraftan ötekisi “ köy takımını yendiniz “ birbirinize küfür etmekten başka bir işe yaramazsınız iki kulüpte aldığı galibiyet ülkemize yarar siz birbirinize yiyin ben sadece gülüyorum

Aidiyet duygusu güzeldir ancak rakip takım ya da taraftarına kin duymak maalesef anlaşılır bir durum değildir. Rekabet etmenin de belli etik kuralları vardır ve hiçbir koşulda kavga ya da nefrete dönüşmemelidir.

Futbol keyfinin tadını çıkartmak için rakip takımdan nefret etmek gerekmiyor. Tatlı bir rekabet ortamı yaratıp 'sporda fanatizm' yaratacak durum ve söylemlere imkan verilmemelidir.

Futbol bir uyusturma mekanizmasidir.
Ekmek ve Sirk Siyasetidir.

Dinime küfreden müslüman olsa. Fenerbahçe taraftarı Koray Şener’in vefat ettiği maçta “seni sevmeyen ölsün” tezahüratı yapan GS taraftarı duyar kasmış.

• Beğen
Tepkiler: ne
Sevgili abine selamlarımı ilet lütfen, doğru bir seçenek yapmış.

Geri