Seni çok seviyorum

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sevginin en üst kademesine gelindiginde söylenilen cümle.

"Seni seviyorum" cümlesiyle uzaktan yakindan alakasi yoktur.

Sevdiginiz kisiye bolca kullanin.
Onun icin degil, kendiniz icin.

''çok'' işin boyutunu değiştiriyo işte olmasa iyiymiş.

filmlerde oluyo genelde.

Inanctir sevmek beyinde ve yurekte
asil sorun o cumleyi soylemekten ziyade hissettirebilmekte

İçi boşaltılmış cümlelerimizden biridir bu da.. (Bizim zamanımızda böyle miydi?:T:)

söyleyenin yüreğine göre değişen bir cümledir

söyleyenin veya söylenenin yanlış kişi olduğunu farkedince en çok kötülenen cümledir de

Şükür ki bu kelimeyi gönül rahatlığı ile söyleyebildiğim biri var hayatımda, Allah herkese nasip etsin.

Eskisi gibi söylenmiyor çok boş geliyor cümleleri tüketmiş birinin buna sığınması da kaçınılmaz oluyor eski tadı yok vesselam..

Bir sana seviyorum kadar değerli değildir.

içten bi şekilde söylemek de duymak da herkese nasip olur inşallah : )

Ağızlarda sakız olmuş bir cümle olmasaydı eğer,buraya da konu olarak açılmazdı,düşüncesindeyim.

Kavramları kafanıza göre kullandığınızda onun içeriği değişmiyor dediğim güzel içten bir cümle: )

laftan ibaret hissiyatı olmadan söylenen bir söylem
gerçek sevgiyi bilmediğimizden ssöylenip durur ortalıkta.

Duymak istediğinden duyunca ve söylemek istediğine söyleyince anlamlı olan söz öbeği.
Rabbim'e şükürler olsun. (:

Ilgi cümlesidir.
Bazıları bu tarz ilgi cümlelerini kendi duymak istediği için söyler. Mesela seni çok seviyorum, der biz onu beni ne kadar seviyorsun, olarak anlarız. Duymak için söyleyenler, kendi samimiyetsizliği sebebiyle cümlenin anlamını yitirdiğini, artık eski anlamı kalmadığını düşünür, ifade eder. Yine yaptıkları ile söylediği bir olmayan insanlara, denk gelenler de bunu savunur fakat yok öyle bir şey. Zira ilgi yoksa ilişki de yoktur. Yani siz seviyorsanız sevgi miktarınız kadar söyleyin, malaklık etmeyin, diyorum ben. .p

sadece sevgilinize değil annenize, babanıza, kardeşinize veya sevdiğiniz bir bireye de söyleyebileceğiniz söz öbeği.

Geri