Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gel saçlarına gözlerine yüzümü süreyim
Gel ağlatma
Gel bu devran ayrılığın devranı değil
Gel yalvartma
Ömrüne ömrümü nefesine nefesimi
Ah katayım hadi gel
İsmini dağlara taşlara yazayım
Düşerim n'olur yamacından
Bırakma beni
Sevdan ile sevdan ile tut ellerimi
Dışarısı ayaz dışarısı hasret
Yüreğimde yangın var
Sevdan ile sevdan ile söndürme beni
Seni çok özledim ben Kapandı tiyatromun perdesi Sensizliğimin üstüne Boynu büküldü oyunların Sevgi saklandı şiirlere Geriye kalan aciz yalnızlığın Izdırabı gömüldü gecelere
Seni çok özledim ben Çatladı gezindiğin toprak Susuz kaldı çiçekler Kurudu ümitlerim yokluğunda İçtiğim su ruhumu zehirler Aldığım nefes boşuna Sensizlik içine beni çeker
Seni çok özledim ben Aşkımın yazılmamış romanıydın Hüznümün çizilmemiş resmi Kendime sakladım yıllarca Kimselere anlatmadım seni Yaralandım nice şehvetli bakışla Huzuru bulamadım gözlerindeki
Seni çok özledim ben Sorulmaz oldu halim hatrım Hayalin gibi aldın sesini Çalmaz oldu telefonum Yokluğunda kaybettim güvenimi Vuslata çıkan yollarda kayboldum Haritası sendeydi aşkın bulamadım kendimi