seni bir saat ileri almışlar beni bir saat geri..

• Kullanıcı f5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Herkesle konuşabilirsin ama sadece bir kişiyle rahatça saçmalayabilirsin.

Ruby Blue

Duygu şimdiki zamana muhtaçtır; o an geçtikten sonra sayfa kapanır ve hikaye sürer, öykü ise biter.

Pessoa
endofme bu alıntı senin için:)

Ya düşlerinin peşine düşmeyi seçersin Ya da olanları kabullenmeyi.
İyiliklerinle güçlenir, keşkelerinle tükenirsin.
Karar senin.

Charles Bukowski

Durgunluğumda uzanmış,
Suskunluğumda dinleniyorum.
Gözlerimi kapatıp, dalıyorum senin düşlerine.
Ne kadar dağınık kalmış hayallerim varsa,
Topluyorum tek tek feda ediyorum gülüşlerine.

Atakan Korkmaz

Senin bu soğukluğunun içinde sıcak bir yer bulmaya çalışıyorum.
İmkansızın peşindeyim biliyorum, olsun yine her şeyde seni arıyorum..

Söz verdiğimiz yerde buluştuk söz verdiğimiz zamanda değil.
Ben yirmi yıl erken gelip bekledim sen geldin yirmi yıl geç ben seni beklemekten yaşlıyım sense beklettiğin için genç..

Aziz Nesin

Sanırım hayal kurarken malzemeden çalıyoruz, çünkü sürekli yıkılıyor!

J.Christophe

Yanına kadar koştuktan sonra Bir adım daha atamayacaksan eğer;Oraya kadar sakın koşma..
Sana değil,bekleyene yazık olur!

Özdemir Asaf

Akıp giden bir bataklığın içindeyiz hepimiz ; Ama, yıldızlara bakıyor bazılarımız.

Oscar Wilde

Sırrını rüzgara fısıldarsan, ağaçlara söylediği için suçlayamazsın.

Khaled Hosseini - Bin Muhteşem Güneş

Çatlak bir bardaktaki çaya benzer hayat.
Sen içsen de tükenir içmesen de.

Neyzen Tevfik

Gülüşünde bir mana var,
Saklayamazsın.
Kime niyet kime felaket bu aşk,
Anlayamazsın.
-Y. Erdoğan

İnsan hayatı haritaya benzer.. Hayatına her giren bir alan kaplar, birini yanlış alana koyarsan toprak kayması yaşarsın..
Ben seni yanlış alana koymuşum topraklarımı küçültüyorum sen dışarda kal diye..

Pisliği bir irade sorunu olarak değil, aklın bir umursamazlığı olarak yaşayan insanlar vardır; çoğu insan ise, özgürce aldıkları bir kararla ya da istemedikleri bir dünyaya boyun eğmeye razı oldukları için değil, kendi kendilerini anlama yetenekleri gerilediği için, bilgiyle alay etmeyi öğrendikleri için tekdüze, silik hayatlar sürerler.

Pessoa

Aşk köprü kurmaktır. İnsanlar köprü kuracakları yerde, duvar ördükleri için yalnız kalırlar.

Newton

Hediye Etme Seansları 1 :p

Dün elinize sağlam geçmiş herhangi bir şey bugün kırıldığında gözlerinizi iyi açın, eğer yeterince gücünüz varsa yarınlara daha fazla sağlam şeyle 'merhaba' diyebilirsiniz. Bazen kırılan yerlerden yeniden yazabilecek kalemleriniz vardır ki bunlar vicdanınız, merhametiniz, insan sevginizdir. Keskin olmayan egonuz, abartılı olmayan hırsınız, hayatı seven yanınızdır. O yüzden tükenmez sandığınız kalemlere fazla güvenmeyin. Bazı şeylerin kırılınca işi biter.

10806295_10205820672345991_8686938516045618457_n.jpg

Ben, genellikle kendi derinliklerimde bile henüz tasarlanmamış eylemlerin, dudaklarımı uzatırken aklıma bile getirmediğim sözcüklerin, tamamına erdirmeyi umursamadığım hayallerin kuyusuyum.

Pessoa

İnsanın hayatta yaptığı 3 önemli şey vardır; doğmak yaşamak ve ölmek. Doğumundan habersizdir, ölmeyi ızdırap haline getirir, yaşamayı ise unutur.

JEAN DE LA BRUYERE

Geri