Seni Başkan yaptırmayacağız

Konu sahibi son olarak 79 gün önce görüldü

Bu toprakların kahramanları bitmez ira
Örnek
Niğdenin yiğit evladı
Ömer Halis Demir

Yok ona diyecek lafım yok zaten..
Ama bu rte fanatikliğinden bahsediyorum ben.
Ölsede kurtulsak demek istemiyorumda... gitsin yav.

Bu fanatizmlik devam ettikçe bu ülke her zaman kaybeder..

Aynen bu bir rte fanatikliğidir, akp ile alakası yok.
Ve adam bunu farketmiş, anlamış sürekli kendi reklamını yapıyor.
Ölmesinde yani, bişi olsun bi vahi gelsin bu siyasetten çekilsin o zaman bizim ülkemiz için bir umut var demektir.

Aynen bu bir rte fanatikliğidir, akp ile alakası yok.
Ve adam bunu farketmiş, anlamış sürekli kendi reklamını yapıyor.
Ölmesinde yani, bişi olsun bi vahi gelsin bu siyasetten çekilsin o zaman bizim ülkemiz için bir umut var demektir.

Şimdi doğruyu konuşmak gerekiyor adamın karşısına ondan daha lider vasıflı birisi gelmediği sürece o adam o koltukta oturcak ölene kadar..
akpci, tayyipçi, sağcı, solcu veya nebilim ci li cu olan şeyleri olmamak gerekiyor olduğumuzda sadece iyileri görüyoruz bu sadece bu söylediğim şeyler içinde için geçerli değil futboldada veya başka konulardada böyledir.

Şimdi doğruyu konuşmak gerekiyor adamın karşısına ondan daha lider vasıflı birisi gelmediği sürece o adam o koltukta oturcak ölene kadar..
akpci, tayyipçi, sağcı, solcu veya nebilim ci li cu olan şeyleri olmamak gerekiyor olduğumuzda sadece iyileri görüyoruz bu sadece bu söylediğim şeyler içinde için geçerli değil futboldada veya başka konulardada böyledir.

Vardı..
Muhsin başkan vardı.. Öldürdüler onu.
Feto öldürdü dediler, öldürüldüğü yıllarda araları çok iyiydi..
Bilmiyorduk dediler vs.. -Konuyu saptırmak istemiyorum- Evet karşılarında güçlü bir muhalefet olsaydı ülkesini satmayan bir bahçeli, sürekli boş boş konuşan bir kılıçdaroğlu olmasaydı bu kadar at koşturamazdı.

Vardı..
Muhsin başkan vardı.. Öldürdüler onu.
Feto öldürdü dediler, öldürüldüğü yıllarda araları çok iyiydi..
Bilmiyorduk dediler vs.. -Konuyu saptırmak istemiyorum- Evet karşılarında güçlü bir muhalefet olsaydı ülkesini satmayan bir bahçeli, sürekli boş boş konuşan bir kılıçdaroğlu olmasaydı bu kadar at koşturamazdı.

Aynen öyle bende severdim onu ama eskiyi konuşmamak lazım şimdi partilerin başında olan adamlar çok liderlik vasıfları olan kişiler olsaydı Cumhurbaşkanlığına başka bir adamı sokmazlardı :)
Neyse konu saptırmayalım.
Fanatizmlik çok kötü bir şey :)

Aynen öyle bende severdim onu ama eskiyi konuşmamak lazım şimdi partilerin başında olan adamlar çok liderlik vasıfları olan kişiler olsaydı Cumhurbaşkanlığına başka bir adamı sokmazlardı :)
Neyse konu saptırmayalım.
Fanatizmlik çok kötü bir şey :)

Fanatizm olcaklarsa ADAM gibi birinin fanatikliğini yapsınlar bari. İçim yanmaz.

Burası Kabile devleti değil
Hukuk devleti
Teröre destek vermeyeceklerdi
Çok adam yerine kondular ama
onların anladığı dil bu

Cemaate ne istediyse verip devlete sizmasina goz yuman, acilim sureci diyerek teror orgutunun sehirlere yiginak yapmasina goz yumanlarda terore destek sucundan yargilanmasi gereez mi ?

Sevindiğimi nerden çıkardın
Açıkara rakibi ezemedik
bunun üzüntüsünü yaşıyorum:)

Devletin tum imkanlari yandas medya kuruluslari calinan oylar, YSK'nin AKP lehine verdigi kararlara ragmen ancak %51 ve siz buna sevinebiliyorsunuz.

Siz nereden bakıyorsunuz
Bilmiyorum
Kaybedilen bişi yok
Hergün biraz daha çağa ayak uydurup
yaşam standardımız artıyor

Caga ayak uydurmanin ilk kurali adalet, ikincisi insan haklarina saygidir. Iki kuralda da Turkiye dunyada sonlarda yer aliyor. Tweet atti diyerek tutuklanan insanlar ve gazeteciler tutuklu oldugu surece caga ayak uyduramaz ve modern dunyadan dislanirsiniz. Dislanan ulkelerde ekonomi ve refah asla artmaz. Yanlis ogrenmissiniz

Ira
Kusura kalma
Bizim kafa böyle şeylere pek basmaz
Adam gibi
birini sen söylede
onun peşinden gidelim
Lütfen söyle

Hemşo.. Vardı öldü dedim ya (:
Olsa bende peşinden giderim emin ol ama bana göre sizin peşinden gittiğiniz adam adam değil. Fiziken öyle ama karakter değil.

bknz:çingeneye yetki vermişler , önce babasını kesmiş.

Hdp kampanya yapmadı. Çünkü hayır deseler, "ya bak hdp de hayır dedi" diye ajite edilecekti. (zaten edildi de bokunu çılaracaklardı)
Zaten vekillerinin çoğu siyasi tutuklu.

Şimdi bunlar ortadayken "hehe, bah nassıl da başgan oldu" demek (ki seçimlerin legaliyesinden bile bahsetmiyorum. Neyin ne olduğunu siz de biliyorsunuz) trollüktür

Geri