Seni Ailemle Tanıştırmak İstiyorum

• Kullanıcı `Đy.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4208 gün önce görüldü
Kimisi art niyetsiz söylerken , her iki taraf içinde gurur verici hoş bir şey olurken
kimisinin ise ; esasında böyle bir düşünce için beyninin onda birini dahi yormadığı asıl olan bir gerçek diyorum ben.
Örneklerini çok gördüm bknz:çevrem. :cici:​

İlişkideki Ciddiyeti Gösterir. Tabi ilişki Ciddi Yönde Gidiyorsa.

Hic bi Allahin kuluda cikip söylemedi bunu :pGurur verici bi söz bence:)

* Kızların duymak isteyip duyabileceği en güzel sözlerden biri.

* Erkeklere söylenen bu cümle erkekler için kısa süreli bir kalp çarpıntısı yapabilir , yanınızda su bulundurun kızlar.

Adını koyalım annem yoksada film izleriz patlamış mısır yeriz denilirse kanmayınız efenim..

bunu ilk duyduğumda hızla uzaklaşma isteği yaratmış olmasına rağmen üç gün sonrasında,tekli koltuka kucağımda eski sevgilimin küçük kardeşi,annesiyle dizi izliyordum.

Asla bu tuzağa düşülmemesi gereken eylemdir. Şayet çok değil, 1 ay sonra ne zaman evlenicez sorusuna maruz kalınabilir.

Erkeklerin duymak istemeyeceği -ciddi düşünmeyenlerin tabii- kızların ise duyduğu anda etekleri zil çalacak derecede sevinmesini sağlayan durum.

Henüz ailemle tanıstırmak isteyeceğim kadar önemli biri girmedi hayatıma. Aile ile tanıstırıcağım kisinin cok özel ve vazgecilmez olması lazım.

Çoğu zaman ayrılmaya neden olan cümle :)

Eski türk filmlerinde esas sapık pis oğlanın kızı eve atarken söylediği söz :T: ayık olun lkdkfşk

Babanlara sor ne zaman musaitlermis istemeye geliyomm << diyen daha evladir
hehe o degilde ailesiyle tanismakda neymis yahu, sonra hep acayip seyler oluyor hersey usulunde olsun bi zahmet bana demesin oyle babami vs tanimadan

Bu cümleyi her duyduğumda kaçmak isterim istemsizcee:D:D

'Ne güzel işte' denilebilecek bir durum.

Geri