Şener Şen

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Yeşil Çam'daki bana göre en kral oyuncu. Bu ülkeye onun gibi bir oyuncu daha gelmemiştir.
İzlediğim filmlerinde bir tane bile kötü film yoktur.

Kemal sunalın filmleri onunla daha harikadır.

Mimikleriyle, hareketleriyle, komedi yeteneğiyle bizi yıllarca güldüren; son yıllarda çektiği komedi dışı filmlerle de oyunculuktaki ustalığını yanındakilere ayna gibi yansıtan Türk sinemasının en büyük değerlerinden biri..

en sevdiğim. nazarımda kemal sunal'dan bi tık yukarıdadır şener şen. şu an aramaya üşendim ama ekşi sözlük'te kendisi hakkında yapılan bir yorum hakkındaki düşüncelerimi çok iyi özetliyor: "kemal sunal'ın doğuştan gelen bir komikliği ve sempatisi vardır. şener şen ise baştan ayağa yetenek abidesidir."
en beğendiğim filmleri de kemal sunal ile çektikleridir. birini diğerinden ayıramıyorum.

en sevdiğim. nazarımda kemal sunal'dan bi tık yukarıdadır şener şen. şu an aramaya üşendim ama ekşi sözlük'te kendisi hakkında yapılan bir yorum hakkındaki düşüncelerimi çok iyi özetliyor: "kemal sunal'ın doğuştan gelen bir komikliği ve sempatisi vardır. şener şen ise baştan ayağa yetenek abidesidir."
en beğendiğim filmleri de kemal sunal ile çektikleridir. birini diğerinden ayıramıyorum.

Aynen katılıyorum, Kemal sunal veya ilyas salman ile olan filmlerine bakın, daha güzel ve daha eğlenceli. Ve şener şen tamamen yetenek.

Yeşilçam da gelmiş geçmiş en en büyük karakter oyuncusudur .. Sinemanın Barış Manço'sudur ..

Yeşilçam'ın babacan oyuncularından.. Yeri ayrıdır her zaman

Sabanla ikisi cok iyi :)

Türk sinemasının en büyük değerlerinden biridir kaliteli yapımlarda görmek istediğim bir oyuncu

çok severim
eşkıya
milyarder
filmlerini hatırlatır.

Üzüldüğüm şu ki; yeni nesil bu oyuncuların filmlerinden bihaber büyüyor... Şener Şen gibiler yerine Halit Ergenç, Kıvanç gibi ikinci sınıf oyuncularla büyüyor. Kör olasıca piyasa ekonomisi, iyiyi güzeli değil de para edeni gözümüze sokuyor.

Sevemedim bi turlu kendisini.
Oyunculuguna sozum yok.
Ama ozellikle ses tonu icimi kemiriyo

Bir Ali Haydar karakteri, bir badi Ekrem, bir pilot Vecihi, bir maho aga, bir Ziya karakteri, Bir Baran, bir Avci Ferman bu kadar mi guzel oynanir, bu kadar mi cuk diye oturur. Usta oyunculugunu her zaman konusturan biri.

iekabbas80542.png

Baylıyorum şu surat ifadesine.

Faşo ağa en sevdiklerim arasında. Adam sadece dursa kaşıyla gözüyle oynuyor rolünü.

Benim icin 1 sadri alisik . 2 sener sen . Bu ikisi gibisi bir daha gelmez . Yeri geldiginde o fırlamalı halleri . Yeri geldiginde beyefendiligi felan unutulmaz seyler . Ikisi icinde gecerli bu

Geri