Senelerce forumlarda takılıp seni şuradan anımsıyorum denilen üye olamamak

• Kullanıcı Mihri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Sen şu üye misin dediler, yoksa sen bu üye misin dediler...

Onun bunun kedisi misin bile dediler.

Yaşandı ama amaç neyi öğrenmekti bilmiyorum sıkıldım artık )

Bana da uzun zaman önce kullandığım nickteyken Zehra mısın, Fatma mısın diye sordular.

seneler sonra foruma dönünce, eski nickimle devam etmek istememiştim. “bana o musun?” dedikleri kişiydim, evet, sorun yoktu. sadece ender, benim ısrarla kırmızı nickli kişi olduğumu düşünüyordu ve bundan o kadar emindi ki, ben bile kırmızı olduğumdan şüphelenmiştim bir ara.........

IMG_3354.jpeg

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ne yapalım ya, ne kankacı olduk, ne bir gruba dahil olduk,
içtik geldik,
içtik yazdık,

veresiye olmadan gittik hep,

ay beni bir gören nasıl unuturmus - - - hassi tirsin.

Yine de olabilir. Ay öyle mi? Gülüm seni hiç okşamadım mı ben? AAAA.

Unutulma hakkıda olmalı insanın. Ben mesela hatılanmamayı daha çok sevenlerdenim. Hatırlansam falan sonra kendimi bi bok sanarım. Öne çıkma çabam ve egom yoktur. En güzeli unutulmak. Belkide hiç bilinmemek.

Her forumda üyeliği olan biri olmadığımdan beni birine benzetmediler; en azından yüzüme karşı “sen o musun?” dedikleri biri olmadı, benzettilerse de bana sorulmadı. Sadece biri “bence de fake” yazmıştı ve o sıra takvimler 2016’yı gösteriyordu kfjf Demek ki konuşulmuş:d O kişi şimdilerde çok tatlı bulduğum ama forumda aktif olmayan kadın üyelerden biri. Ve ben o sıra böyle şeylerden haberdar değildim nfjf fakelik, multilik vs Tarz olarak benzediğimiz üyeler vardır belki, yani başlarda henüz tam aşina olunmadığı için benzetmeler yapılabilir-şu an mesela kendim de dahil birçok kişinin özgün olduğunu düşünüyorum-
Evet neyse ben de o üye olamadım yani jdjd Ama şimdi başka bir yerde aktif olarak takılsam kesinlikle yazım tarzım beni ele verir.

Ben de o üye olamadım hiç…. Burayada toplu arkadaşlarla gelmiştik. o dönem çok sorgulanmıyordu da gerçi. Eskilerden birileri gelemiyordu kdjdls. 2013 13 sene öncesi. Neyse duygulandım daha fazla yazamicim.

Genel olarak sansasyonel uyeler (nickleri yahut mizaci kendisine has uslubu vs) hatirlanir. Mesela belli basli kadin uyelere olur..
Bknz: (Halka mâl olmus feminen nickli kadin üye)
Oyle pek erkeklerin basina gelmez. En azindan baska bir erkek uye ile erkek mevzularina kapi acan bir muhabbet acilmadikca.
Yada mahlas gibi cok fazla hasim edinmemis bir uyeyse.

Beni benzettikleri kişi ben oluyorum genelde .p

foruma bi efsane geldiğini bilmeden
yok sen şu musun bu musun
mütevazlığımdan bişey demedim

Geri