Senden nefret ediyorum diyen insan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Run.Yasamadigin kalmamis.

bırakma beni, kollarından hiç kopmayayım demek istemiştir.

nefret eden kadın nefret ediyorum demiyor.

289.

Freud, insan bir yere özellikle bakmıyorsa muhakkak o bakmadığı şeyi düşünüyordur gibi bir şey söylüyor. Umurumda değil dediğimiz şeyler en çok umursadıklarımız galiba..

Klasik Mantığın evrensel bir kuralı vardır. Bir şeyin olumsuzunun olumsuzu o şeyi olumlar. Şeylere şiddet katmak için kullanılan her türlü pekiştireç de olumsuzu olumluyor olabilir bu durumda. Biri sana senden nefret ediyorum derse nefret ediyordur. Çok nefret ediyorum derse bir düşünmek lazım. Ama çok çok nefret ediyorum diyorsa eğer, etmiyordur abi. O zaman kesin seviyordur ama seninle ilgili başka bir derdi de olduğu için böyle söyleyebiliyordur..

Foucault, Kelimeler Ve Şeyler kitabında dilin gelişimiyle insan ırkının mutsuzluğu arasında paralellik olduğunu iddia eder. Ona göre başta çok az kelimeyle iletişen insanlar son derece mutluydu, kendilerini ifade edecek daha çok kelime buldukça mutsuzlukları da aynı oranda arttı. Süper tespit valla aferin bizim kele. (lidar)

Son düzenleme:
Nefreti hafife alanlara gülmem geliyor.

Nefret çok keskin bie duygudur. Ruh sağlığınıza olumsuz etkileri olabilir.

Şayet karşı cinsten duyuyorsanız ya öncesi ya sonrası aşka uğramıştır.

taam taam bende sana bayiliyodum milkshake mi icerken yaziom filan .s kivili

@Prodesmotes gel buraya canım, demek benden nefret ediyorsun :)
Anlat bakalım bu nefret işleri nasıl oluyor, bir çözümleme yapalım. İlişkiler senin uzmanlık alanın.

@Prodesmotes gel buraya canım, demek benden nefret ediyorsun :)
Anlat bakalım bu nefret işleri nasıl oluyor, bir çözümleme yapalım. İlişkiler senin uzmanlık alanın.

Öyle bir ifadem yok. Beynin yine hata verdi herhalde.

Çözümleme yapabiliyor olsan buraya etiketlemez, yazdıklarımı çözümlemiş olurdun. Görünen o ki; yardımına ihtiyacım yok.

Uzmanlık alanım yok ama sanki sen, uzman olduğun alanlar var sanıyorsun.

Öyle bir ifadem yok. Beynin yine hata verdi herhalde.

Çözümleme yapabiliyor olsan buraya etiketlemez, yazdıklarımı çözümlemiş olurdun. Görünen o ki; yardımına ihtiyacım yok.

Uzmanlık alanım yok ama sanki sen, uzman olduğun alanlar var sanıyorsun.
Mesleki eğitimini aldığım uzmanlık alanım var canım. Onun dışında asla herhangi bir konuda senin gibi bilmişlik yapmam.
Canım sıkılıp seninle eğlenmek istediğim zaman yazıyorum sana, yoksa ciddi anlamda bana bir şey katman mümkün değil :)

@Prodesmotes ama böyle hakaret edersen ban yersin ve ben üzülürüm, senin eksik olduğun bazı konular var ve sana yardımcı olacağım. Eğitilmesi zor birisin ama birkaç tavsiye vereceğim :) öyle aptal falan yazmak sana yakışmıyor.
Biraz kalın kafa olduğun için geç anlıyorsun bazı şeyleri ama sorun teşkil etmiyor. Orada cümle içinde yazdığın nefret kelimesi üzerine burada seni etiket yaptım, çünkü ben özgün bir adamım ve daha önce de saçma sapan suçlamalar ile bana salça oldun, eh nefret ettiğin belli baksana hakaret ediyorsun.. bunu yazman gerekmez veya bilmek için kâhin olmaya gerek yok.
Bana kadınlar üzerinden gelme çocuk, daha önce de senin gibi birkaç avel bunu denedi ama olmadı, çünkü bu konuda benden ekmek çıkmaz kimseye.
Sen şu nefret olayına gel hele, söyle bakalım benimle ilgili karın ağrısı ne senin.

@Prodesmotes ama böyle hakaret edersen ban yersin ve ben üzülürüm, senin eksik olduğun bazı konular var ve sana yardımcı olacağım. Eğitilmesi zor birisin ama birkaç tavsiye vereceğim :) öyle aptal falan yazmak sana yakışmıyor.
Biraz kalın kafa olduğun için geç anlıyorsun bazı şeyleri ama sorun teşkil etmiyor. Orada cümle içinde yazdığın nefret kelimesi üzerine burada seni etiket yaptım, çünkü ben özgün bir adamım ve daha önce de saçma sapan suçlamalar ile bana salça oldun, eh nefret ettiğin belli baksana hakaret ediyorsun.. bunu yazman gerekmez veya bilmek için kâhin olmaya gerek yok.
Bana kadınlar üzerinden gelme çocuk, daha önce de senin gibi birkaç avel bunu denedi ama olmadı, çünkü bu konuda benden ekmek çıkmaz kimseye.
Sen şu nefret olayına gel hele, söyle bakalım benimle ilgili karın ağrısı ne senin.

Telefon numarası gönderdim. Yelda olayı dahil neler yaptığını ben biliyorum kardeş. Farklı kaynaklardan teyit ettim.

Sen şu numaradasın: "Şerefsizim ama nimet sayın."

Bak, diyorum ki: "Anlık konuşalım, senin uzmanlık alanında konuşalım. İkimiz de ses kaydı alıp paylaşalım."

Oyna benimle. Mahvet beni. Ez.

E bu dinlediğini söylediğin 3 kişi kimler onları da söyle yüzleşmek isterim. Ben buradayım bak kim ne biliyorsa yazsın :)
Ama böyle bir şey yok ve yalan söylüyorsun veya sana yalan söylemişler.
Ben olsam "şak" diye aha bu derim.. yer mi? Bence yemez.

Ara beni. Kayıt altına alacağımı burada da beyan ediyorum. Bunu bilerek ara. Sonra kim, ne yiyor? Bakarız.

Telefon numarası gönderdim. Yelda olayı dahil neler yaptığını ben biliyorum kardeş. Farklı kaynaklardan teyit ettim.

Sen şu numaradasın: "Şerefsizim ama nimet sayın."

Bak, diyorum ki: "Anlık konuşalım, senin uzmanlık alanında konuşalım. İkimiz de ses kaydı alıp paylaşalım."

Oyna benimle. Mahvet beni. Ez.
Yahu niye konuşalım, ne yaptıysam yaz işte buraya. Ekran görüntüleri at, log paylaş ama bir şeyler yap. Eğer bunu yapmazsan sen kalitesiz aşağılık iftiracı bir adamsın.
Ben her zaman ne diyorum her tartışmada altını doldur söylemlerin.
Konuştuğun ve teyit ettiğin şeyleri paylaş, herkes görsün işte. Benim elimde böyle bir fırsat olsa yaparım :) eğer bunu yapmazsan seni yönetime iftira attığın için şikayet edeceğim.

Yahu niye konuşalım, ne yaptıysam yaz işte buraya. Ekran görüntüleri at, log paylaş ama bir şeyler yap. Eğer bunu yapmazsan sen kalitesiz aşağılık iftiracı bir adamsın.
Ben her zaman ne diyorum her tartışmada altını doldur söylemlerin.
Konuştuğun ve teyit ettiğin şeyleri paylaş, herkes görsün işte. Benim elimde böyle bir fırsat olsa yaparım :) eğer bunu yapmazsan seni yönetime iftira attığın için şikayet edeceğim.

Komik çocuk.

Bunu, senin gibi fırsat görecek kadar aşağılık olmadım henüz. Şikayet etme, üzülürüm. Lütfen. Beni uzaklaştırmasınlar.

Burada paylaşmışım veya konuşmuşuz, kaydı paylaşmışım, ne fark eder? Neden arayamıyorsun?

Komik çocuk.

Bunu, senin gibi fırsat görecek kadar aşağılık olmadım henüz. Şikayet etme, üzülürüm. Lütfen. Beni uzaklaştırmasınlar.

Burada paylaşmışım veya konuşmuşuz, kaydı paylaşmışım, ne fark eder? Neden arayamıyorsun?
Gerekeni yönetime yazdım, şimdi raporları da yapacağım onlar ilgilenir artık.

Geri