E
Emir
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Senden Allah Razı Olsun
[FONT=Courier New, Courier, mono]Şimdi sorucaksın neden
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sormana bile gerek yok[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Benim hayat tecrübemde yok.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ben aptalim cok cocuksu ve gerizekalıyım[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ama şunu bilesin ben senin gibi insanların[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Duyguları ve vicdanlarıyla hiç oynamadım. Oynamamda..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Senden Allah Razı olsun..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Seviyorum diyip sevmemezlik yapmadım.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Gözüm senden başkasını görmüyor diyipte[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Bırak başkasıyla buluşmayı başkasına bile bakmadım..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Senin Sözünden çıkmıycam diyipte başkasının sözüne kanmadım..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ama şunu bilesin senden Allah Razı olsun..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Gözüm senden başkasını görmüyor diyipte[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Bırak başkasıyla buluşmayı başkasına bile bakmadım..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Senin Sözünden çıkmıycam diyipte başkasının sözüne kanmadım..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ama şunu bilesin senden Allah Razı olsun..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Bana birisi şiir yazdığında Sen çok iyisin diyipte[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Onu onikiden vurmadım.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sevdiğim insan beni arayıpta sonra onu onikiden hiç mi hiç vurmadım..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Belki duymamışsındır yeniden söylüyorum senden Allah razı olsun..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Onu onikiden vurmadım.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sevdiğim insan beni arayıpta sonra onu onikiden hiç mi hiç vurmadım..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Belki duymamışsındır yeniden söylüyorum senden Allah razı olsun..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sen hep derdin iyiler kaybeder, iyiler terkedilir ama sen beni terketme..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Çocuklar oynar aşkla, Sen oynama benimle[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ama ne oldu Sen kazandın Ben kaybettim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sen benimle oynadın bense senin oyuncağındım.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]ama yine de Senden Allah razı olsun..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Çocuklar oynar aşkla, Sen oynama benimle[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ama ne oldu Sen kazandın Ben kaybettim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sen benimle oynadın bense senin oyuncağındım.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]ama yine de Senden Allah razı olsun..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ne demiş Özcan abim ; [/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Aşk ateşi nedir bilmezdim[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Aşkınla yandım öğrendim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ağlamak neydi bilmezdim[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sensiz kalınca öğrendim.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sevmek nedir bilmezdim sevgiyi de senden öğrendim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Hasret nedir bilmezdim hasreti senden öğrendim[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Acı nedir bilmezdim acıyı senden öğrendim[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Feryat nedir bilmezdim feryadı da senden öğrendim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Bir de buna uzun Efe'nin sana göre olmayan hayat tecrübesini koyarsak, ne olur biliyo musun ?[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sevipte sevilmemek neymiş bilmezdim onu da senden öğrendim.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]iki yüzlü nasıl olunur bilmezdim onu da sayende öğrendim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]On ikiden vurmayı bilmezdim vallahi billahi onu da senden öğrendim.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ama şunu bilesin ; haykırıyorum Allah senden razı olsun...[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Hatırlar mısın, ben sana her şiirimde ;[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]gözlerin sanki o gökyüzündeki yıldızlar gibi [/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]o bakışların güneşin yeryüzüne doğuşu gibi[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]sesin ? duyduğum en güzel parça..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]hele o gülüşün var ya bedeldir benim yaşamaya acıma derdim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Derdim ama ; yalanmış, hayalmiş, rüyaymış..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Olsun yine de Allah senden razı olsun..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Aşk ateşi nedir bilmezdim[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Aşkınla yandım öğrendim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ağlamak neydi bilmezdim[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sensiz kalınca öğrendim.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sevmek nedir bilmezdim sevgiyi de senden öğrendim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Hasret nedir bilmezdim hasreti senden öğrendim[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Acı nedir bilmezdim acıyı senden öğrendim[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Feryat nedir bilmezdim feryadı da senden öğrendim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Bir de buna uzun Efe'nin sana göre olmayan hayat tecrübesini koyarsak, ne olur biliyo musun ?[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Sevipte sevilmemek neymiş bilmezdim onu da senden öğrendim.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]iki yüzlü nasıl olunur bilmezdim onu da sayende öğrendim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]On ikiden vurmayı bilmezdim vallahi billahi onu da senden öğrendim.[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Ama şunu bilesin ; haykırıyorum Allah senden razı olsun...[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Hatırlar mısın, ben sana her şiirimde ;[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]gözlerin sanki o gökyüzündeki yıldızlar gibi [/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]o bakışların güneşin yeryüzüne doğuşu gibi[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]sesin ? duyduğum en güzel parça..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]hele o gülüşün var ya bedeldir benim yaşamaya acıma derdim..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Derdim ama ; yalanmış, hayalmiş, rüyaymış..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Olsun yine de Allah senden razı olsun..[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Allah senden bin kere razı olsun[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Bana hayatın nekadar kalleş, feleğin nasıl kahpe,[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Senin gibilerin nasıl olduğunu öğrettin[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Helal olsun sana .[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Bana hayatın nekadar kalleş, feleğin nasıl kahpe,[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Senin gibilerin nasıl olduğunu öğrettin[/FONT]
[FONT=Courier New, Courier, mono]Helal olsun sana .[/FONT]
[/FONT]