Sende

Konu sahibi son olarak 1725 gün önce görüldü
10250143_727991700668355_4696610824915529544_n.jpg

Senle ısındım geceye…senle sevdim gecenin en koyu tonunu..senle sevdim ay ışığında saklanan gökyüzünü… sende sevdim zifiri karanlık vakitleri…sende sevdim geç geç uyuyup , gün aymadan uyanmayı…

Sende sevdim bu sehri.. simitcisini, boyacısını , karton toplayıcısını , mendil satan
çocuklarını…

Sende sevdim caddesini , sokağını..sende sevdim dağını , tepesini ,denizini.
Senle öğrendim çıplak ayak yürümeyi..sende öğrendim ateşde yanmayı..küllerinden doğmayı.
Senle sevdim kendimi , sacimı , sakalımı , huysuzluğumu, gülüşümü, gözümün kahvesini, parmak aralarımı…

Sende öğrendim hala bu dünyanın sevilebilir yanları olduğunu..sende öğrendim aslinda sözlerin , en uzum şiirlerin , harflerden değilde yüzlerden olduğunu , sende öğrendim aslinda en güzel renklerin gökkuşagında değilde bakışlarda olduğunu.

Senle alıştım keskinliklerime….senle sevdim kıyılarımı…senle anladım parçalarımın aslında hala bir bütün olduğunu…senle öğrendim söylenmemiş kelimelerin olduğunu…sende öğrendim umutu, inanmayı , duayı , beklemeyi ,sabretmeyi ,
vazgeçmemeyi…

Sende durdum…sende duruldum…sende sadeleştim…
Sende farkettim kokumu…sende çocuklaşdım…sende büyüdüm..senle tamamladım eksiklerimi…sende buldum yitirdiklerimi….

Senle öğrendim asla yalnız olmadığımı…

Geri