şişman ve gözlüklü tipi bu kjskjso yorumu okudugumda aynen boyleydi ses tonun kafamda :dd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şişman ve gözlüklü tipi bu kjskjso yorumu okudugumda aynen boyleydi ses tonun kafamda :dd
bir ara daha uzun bir metin uzerinde okurum.ya bunu dinledikce guluyorum :d gurcu abiler boyle konusuyo :d
Köyde bir kadın var herkesten borç para topluyor kiminden 2500 almış kiminden 1500 almış kiminden kiminden 3000 kiminden çeyrek almış, annemden az almış 200 tl komşumuzdan 1000 tl. Sonra köyden bu kadının akrabası olan başka bir kadın da kendi mahallesinden bunun adına borç alıyormuş. Hatt artık onun evinde kalıyormuş niyeyse. Arkadaşımın annesinden 2500 almış öyle bir anda istemiyomuş ama 300-500 topluyormuş. Sonra arkadaşımın annesi sormuş böyle herkesten borç aldığını duyunca bir derdin mi var diye. Söylemiyormuş. Komşumuz emekli polis o da gidip sormuş bir sıkıntın mı var yardımcı olalım anlat diye gitmiş yok yok hiç bi derdim sıkıntım yok demiş. Akşam arkadaşım yazdı biliyormusunuz ne derdi var acaba diye. Çünkü annesine sabah gidiyormuş yok diyormuş kadın. Akşam yine gidiyormuş. Neyse bu kadıdının kızına sormuşlar annenin ne derdi var böyle borç topluyor haberin var mı diye. O da haberim yok bilmiyorum falan demiş. Yani annesi bu kadar kişiden para topluyo köydeki herkesin haberi var kızının haberi yok ne derdi olduğundan şaşırtıcı. Ayrıca o kaldığı akrabası da bunun ne derdi olduğunu bilmeden para toplamıyordur heralde. Yani ne olabilir aklıma bir şey gelmiyor
olayın içine çok girdim sıkıştıramadım sjhjs, müge anlı'ya ilk kez derdimi anlattım heyecanlıyım...aralara müge abla sıkıştırsaydın efsane olurdu.
ceza holocaust söylesem daha az yorulurdum ama bu müge anlı hikayesini böyle okudum, sirinin sesi değil de olayın sesi gibi dhsjd.
Bende o rapi yazmassam . Sonra Allah rapin cezasını verdi diye bana diyecekler fkfksiro ft melo.... yaza damgamızı vururuz biz bu yıl <3
anadolu rap.![]()