Sence bu forum bir "kaçış noktası" mı, yoksa "gerçekleri haykırma" alanı mı?

Konu sahibi son olarak 88 gün önce görüldü
Mental olarak bir kaçış noktası olabilir bittabi

lunapark burası. kriz anında caps üretme, konu dışına saniyeler içinde sapma, hiç sorulmayan soruya 900 kelimelik cevap yazma ne ararsan var burada, çay içip dünyayı kurtaranlar simülasyonu. gerçekleri CAPS LOCK AÇIK ŞEKİLDE HAYKIRANLARIN TIMARHANESİ.

giriyorsun 10 dakikalığına, çıkıyorsun 3 saat yaşlanmışsın.

Kaçış noktası olma şansı yok benim için. Çoğu üyenin yazdığı ifadeleri ben yazınca suçlu oluyorum.

Yazmak iyi hissettirir.
Şimdi karalama defterine bi sey yazıyoruz herkes okusun görsün diye mi? yoo...çoğu da ciddiye alinsa banane mk diye cevaplanabilecek nitelikte. Maksat içteki enerjiyi aktarmak. Bi nevi deşarj olma hali.
Günlük tutmanın faydalarına benzer. Muhtemelen yüzünü hiç gormeyeceginiz insanların okuyor olması pek temayı sarsmiyor.

Bermuda seytan ücgeni..
@Nyctophilia bir mesajinda,buranin akrep te dogdugunu söylemisti.
Cok deep bura.

Gordon Ramsey Idiot GIF

Ikisi de degil. Oyle canim istediginde geliyorum. Ne kacmak icin ne de gercekleri soylemek icin, ki zaten her yazdigimi da ciddiye almayin sbsks

Birtakım yerlerde, gerçek hikayelerimi veya goygoyumu paylaşamaz, yahut artık tekrara düştüğümü hissedersem, o yerden giderim.

Her ne kadar büyük bir kesim tarafından kaos ve entrika olarak kullanılsa da;ben tamamen hissettiğim birkaç duyguyu daha iyi taşıyabilme adına buralarda deliliğimi koşturuyor ve konuşturuyorum.

Biri artik gercekleri haykirsin ya, yeter .p

Geri