Senatör Kimdir,Nedir,Nasıldır,Ne Yapar ?

Konu sahibi son olarak 2870 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senatör Kimdir ?

Senatör,22 yaşındadır.
Senatör,Rap sanatı ile uğraşmaktır.
Senatör,Üniversite eğitiminin devamı için dikey geçiş sınavına hazırlanmaktır.
Senatör,Başak burcudur ve verdiği özellikle titiz dağınıklığı sevmeyen çabukcu bir yapıya sahiptir.
Senatör,Ailesi içinde en küçük birey olup Babası Emekli Polis,Annesi Ev hanımı ve ablası ile yaşamaktadır.
Senatör,Aslen Tokatlıdır ve İstanbul Çekmeköy'de Yaşamaktadır.
Senatör,Beşiktaşlıdır ve beşiktaş aşığı olmaktan hiçbir zaman vazgeçmemiştir.
Senatör,İçeceklerden sıcak çikolota ve kahveyi çok sevenlendendir.Yemeklerden ise yaprak dolması,taze fasulye ve mücver vazgeçilmezleri arasındadır.
Senatör,Bir yandan bağlama kursuna devam etmekedir.
Senatör,10 yıla yakındır forumlarda dolaşmaktadır.Ve bir çok forumda yöneticilik veya forum editörlüğü yapmış ve 150 bin üyelik forum sitelerinin sahipliğinde bulunmuştur.
Senatör,Romantiktir,bazen çok sinirlidir ama sinirli olma durumu geçicidir tehlike yaratmaz. :D
Senatör,Yemek yapması çok sever mutfakla arası çok iyidir,İtalyan soslarına karşı özel bir yeteneği vardır.
Senatör,Kitap okumayı özellikle aşk romanlarına bayılır,Örnek;İncir Kuşları.

Senatör ben böyle anlattım İsteyen Cihan'a sorabilir. :D

Memnun olduk Senatör Fenerli olaydın iyiydi. :hih: :p Hiç erkeklerde senin imza tarzında imza görmedim, şaşırdım. Yanlış anlama tabii. :dyg: Hoş geldin tekrar aramıza, okul hayatınızda başarılar dilerim. :cici:

Hosgeldin tokatlı Kartal.:) Beşiktaş doğru bir yol. Lethe ye bakma sen :))

Memnun olduk Senatör Fenerli olaydın iyiydi. :hih: :p Hiç erkeklerde senin imza tarzında imza görmedim, şaşırdım. Yanlış anlama tabii. :dyg: Hoş geldin tekrar aramıza, okul hayatınızda başarılar dilerim. :cici:

Fenerlide bizim kardeş takımımızdır bir yerde : )
İmza evet bir bayana yaptırmıştım yanlız sözleri verip tasarımı ona bırakmıştım böyle oldu. :) Sen düzenlemek istersen değiştirebilirsin ben tasarımdan anlamam,:D
Okul hayatı derken şuan çalışıyorum bir Otel'de bir yandanda olursa diyerek hazırlanıyorum :)

Lethe

Fenerlide bizim kardeş takımımızdır bir yerde : )
İmza evet bir bayana yaptırmıştım yanlız sözleri verip tasarımı ona bırakmıştım böyle oldu. :) Sen düzenlemek istersen değiştirebilirsin ben tasarımdan anlamam,:D
Okul hayatı derken şuan çalışıyorum bir Otel'de bir yandanda olursa diyerek hazırlanıyorum :)

Lethe

eheh :fenerbahce: :p Ben photoshop anlamıyorum; ama HeavenLy'ye rica edebilirsin, kıracağını sanmam. Otelde çalışmak zor olmalı, Allah kolaylık versin okul yaşamınızda da. :)

Hosgeldin tokatlı Kartal.:) Beşiktaş doğru bir yol. Lethe ye bakma sen :))

eheh :fenerbahce: :p Ben photoshop anlamıyorum; ama HeavenLy'ye rica edebilirsin, kıracağını sanmam. Otelde çalışmak zor olmalı, Allah kolaylık versin okul yaşamınızda da. :)

Teşekkür ederim ilgin için :)
Bi yerde insanlarla uğraşmak zor ama tabi genelde yurtdışından gelen insanlar olduğu için farklı farklı insanlar tanıyosun farklı insanlar tanırken farklı kültürler farklı gelenekler görüyosun buda bana ve kendi gelişimime pozitiflik sağlıyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri