Senatör Kimdir ?
Senatör,22 yaşındadır.
Senatör,Rap sanatı ile uğraşmaktır.
Senatör,Üniversite eğitiminin devamı için dikey geçiş sınavına hazırlanmaktır.
Senatör,Başak burcudur ve verdiği özellikle titiz dağınıklığı sevmeyen çabukcu bir yapıya sahiptir.
Senatör,Ailesi içinde en küçük birey olup Babası Emekli Polis,Annesi Ev hanımı ve ablası ile yaşamaktadır.
Senatör,Aslen Tokatlıdır ve İstanbul Çekmeköy'de Yaşamaktadır.
Senatör,Beşiktaşlıdır ve beşiktaş aşığı olmaktan hiçbir zaman vazgeçmemiştir.
Senatör,İçeceklerden sıcak çikolota ve kahveyi çok sevenlendendir.Yemeklerden ise yaprak dolması,taze fasulye ve mücver vazgeçilmezleri arasındadır.
Senatör,Bir yandan bağlama kursuna devam etmekedir.
Senatör,10 yıla yakındır forumlarda dolaşmaktadır.Ve bir çok forumda yöneticilik veya forum editörlüğü yapmış ve 150 bin üyelik forum sitelerinin sahipliğinde bulunmuştur.
Senatör,Romantiktir,bazen çok sinirlidir ama sinirli olma durumu geçicidir tehlike yaratmaz.
Senatör,Yemek yapması çok sever mutfakla arası çok iyidir,İtalyan soslarına karşı özel bir yeteneği vardır.
Senatör,Kitap okumayı özellikle aşk romanlarına bayılır,Örnek;İncir Kuşları.
Senatör ben böyle anlattım İsteyen Cihan'a sorabilir.
Senatör,22 yaşındadır.
Senatör,Rap sanatı ile uğraşmaktır.
Senatör,Üniversite eğitiminin devamı için dikey geçiş sınavına hazırlanmaktır.
Senatör,Başak burcudur ve verdiği özellikle titiz dağınıklığı sevmeyen çabukcu bir yapıya sahiptir.
Senatör,Ailesi içinde en küçük birey olup Babası Emekli Polis,Annesi Ev hanımı ve ablası ile yaşamaktadır.
Senatör,Aslen Tokatlıdır ve İstanbul Çekmeköy'de Yaşamaktadır.
Senatör,Beşiktaşlıdır ve beşiktaş aşığı olmaktan hiçbir zaman vazgeçmemiştir.
Senatör,İçeceklerden sıcak çikolota ve kahveyi çok sevenlendendir.Yemeklerden ise yaprak dolması,taze fasulye ve mücver vazgeçilmezleri arasındadır.
Senatör,Bir yandan bağlama kursuna devam etmekedir.
Senatör,10 yıla yakındır forumlarda dolaşmaktadır.Ve bir çok forumda yöneticilik veya forum editörlüğü yapmış ve 150 bin üyelik forum sitelerinin sahipliğinde bulunmuştur.
Senatör,Romantiktir,bazen çok sinirlidir ama sinirli olma durumu geçicidir tehlike yaratmaz.
Senatör,Yemek yapması çok sever mutfakla arası çok iyidir,İtalyan soslarına karşı özel bir yeteneği vardır.
Senatör,Kitap okumayı özellikle aşk romanlarına bayılır,Örnek;İncir Kuşları.
Senatör ben böyle anlattım İsteyen Cihan'a sorabilir.