Sen...

P
  • Kullanıcı pan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - ForumSal Amatör Şairler
Düşüncelerimde sen varsın,
Kelimelerde sen...
Gitarıma sarılırım;
Notalarda sen varsın,
Sözlerde sen...

Hiç böyle yanın olduğunu bilmezdim :p
Güzel yazmışsın ama beğendim :cici:

"Ama yanımda yoksun" diye baltalayayım sonunu.:)

Güzel dizeler, kalemine sağlık..

..vaktinden çok sonra gelen sevdalı bir yağmur gibisin
çisil çisil çişim geldi devam edemeyeceğim daha fazla.
Ya öyle işte.

Değişik..
Bence başka bi alana yönelmelisin.

Değişik..
Bence başka bi alana yönelmelisin.

Sana yönelmemi ister misin? Bak şimdi adminler de uyuyordur. Ve o kadar sinirliyim ki şu an. Kanserli kardeşine ne oldu hem, şiir merakı mı tuttu seni? Kanseri şiirle mi yeneceksiniz? Badem ver badem :D

Sana yönelmemi ister misin? Bak şimdi adminler de uyuyordur. Ve o kadar sinirliyim ki şu an. Kanserli kardeşine ne oldu hem, şiir merakı mı tuttu seni? Kanseri şiirle mi yeneceksiniz? Badem ver badem :D

Merak işte, boyle ileri geri konusan biri nasıl bi şiir yazmış onu merak ettim de bi halta yaramaz :D Senın peder annene dogs da yöneldiği için bu hale gelmişsin belli kardeş de kesde içe degilde dışa vuraymıs peder bey senın :D:heyoo:

Merak işte, boyle ileri geri konusan biri nasıl bi şiir yazmış onu merak ettim de bi halta yaramaz :D Senın peder annene yöneldiği için bu hale gelmişsin belli kardeş de kesde içe degilde dışa vuraymıs peder bey senın :D:heyoo:

İşte kanser kardeşine yardım bekleyen ahlaklı genç. :D Kandırdığınız o iyi niyetli saf insanların neferleri, benim pederin valideme yapamadığını, validenize yapacaktır. Emin olabilirsin... Bas git şimdi.

İşte kanser kardeşine yardım bekleyen ahlaklı genç. :D Kandırdığınız o iyi niyetli saf insanların neferleri, benim pederin valideme yapamadığını, validenize yapacaktır. Emin olabilirsin... Bas git şimdi.

Yazık yazık ki böyle edebıyat yapan birinin acziliğini ötrmek için laf sokma cabasına girmesini görmek :D Bass derken patlama yaparım ama kardeş gelebilir sana sonra mesuliyet kabul etmem bil yanı ;)

Kısa ve öz anlatılmış , söylenmek istenilen.

Güzeldi tadı damağımızda kaldı, devamını bekleriz :)

Geri