Sen Özgürlük Kadar Güzelsin..

Konu sahibi son olarak 3310 gün önce görüldü
Koynum bi’ yana dursun seni en sevdiğim geceye sarıp uyuturum. Ansızın belirir uykunu böler gözlerini bile öpebilirim. Sarmaş dolaş uyurken bi’ anda uyanıp seni izlerim sabahlar olana dek günler boyu. Sıkılmam inan, içinde sen olan her şey bana biraz ilham biraz neşe katıyor. Bana yazdıran sensin, bide uykulu gözlerin. sabahları senden önce uyanıp bir anda gözlerini bana açmanı o yüzden seviyorum galiba. Sevmeye gözlerinden başlamıştım belkide ondan. Şimdi yine gece, ve ben yine uyumak yerine kokunu soluyup yüzünü izliyorum. Göz kapaklarının ucunda ki kirpiklerini öpmek istiyorum tek tek her an. Kendime nasıl engel oluyorum sorusuna tek yanıt beni sarhoş eden ne yapacağımı unutturan kokun. İyi ki varsın. Seninle bambaşka bir kadın olmayı seviyorum.

Bazen seninle konuşmayı bıraktıktan sonra geceleri oturup gülerken çıkan sesin nasıl olduğunu düşünüyorum. Ağlarken ilk gözyaşın hangi gözünden düşüyor… Kızgınken suratın nasıl bir ifadeye bürünüyor. Dizlerine yatmak nasıl bir his. Ben bazı kötü şeyler yaşadım yani hayatta öyle çok birini düşünüp mutlu olabilecek birisi değilim. Bazen, gülümsemeni düşünüp gülümsüyorum. Bu şu ana kadar yaşadığım en güzel his. Sen, şu ana kadar yaşadığım en güzel hissin.

Geri