Sen nasıl ıstersen ben senın ıcın o olurum

Konu sahibi son olarak 665 gün önce görüldü
Asırı derecede sevendır bu cumleyı kullanan. karsı taraf ıcın sıkıntı olmasada bunu soyleyene zordur.
sevdıgı kısının kendısıne erkek arkadasıyla kavgasını anlatması kadar kotu ne olabılır kı ?

Yanlış. Ne kadar iyi niyetli söylerseniz söyleyin. Bir insana kendi hayatının yönünü şeklini belirlemek için açık çek vermek gibi bir sey. Hiç gerek yok. Ayrıca bunu söyleten kişinin egosunun tavan yaptığı muhakkak...
Bana böyle diyen birine söyleyeceğim şey gayet net;

Bana karşı mumkunse umut besleme hatta uzak dur ki senin için daha iyi olsun.

kendini yok saymaktır bence
körü körüne bağlanmamak gerek makul mantıklı ve gerekçeleri istekleri olursa amenna ama ne istersen olurum mantığı saçma geliyor bana

Yanlıştır.
İnsan kendi hayatının kararlarını vermelidir. Başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Neyse o olmalı insan. Bir seyleri dikte ederek yapılan eylem ogrenme olmaz. Illaki bir yerde açık verir. Doğruları gosterme yolunda daha vasifliysa taraf amenna. Ama bu da zamanla kendiliginden olacak bi surecle olur.

kişilik yoksunluğudur karakterine ters düşmektir.

Kulağa hoş gelse de, hiç bir zaman istenilen yere koyulamamiştir.

böyle diyen yumuşak galiba :T:

Çok aşıktır ve aşk sizi siz olmaktan çıkarır başka bir ruh, karakter yapar. Mantığa göre düşünürsek evet iyi bir şey değildir; ama aşk anlamında bakarsak her şey normal. Ne demiş şair; "Aşk'ın gelişi aklın gidişidir."

Zaten genellikle bu tur cumleler kuran kisi, soyledigi cumle'nin ta aksisidir.

Konusma bosuna, madem birsey olmak istiyorsun, ozaman oyle davran. Boyle yumusak konusmalar benim sinirimi bozuyor, hem yalan, hem sinir bozucu.

Duydugumda o kisiye duydugum saygiyi yitirmeme neden olan cumle :umursama:

(  ̄ω ̄ )
Love it

Sivi misin sen icine girdigin kabin seklini alacaksin:D karsi tarafin gozune gireyim derken dusersiniz.

Benim oturmuş ve kendimce de saygı duyduğum bir kişiliğim yok her yöne kıvrılabilirim sorun değil demek istiyor kısaca .p Herkes kendisi olsa , olduğu gibi görünse hiç sorun kalmayacak şu insanlar arasında bence.

bunu diğen kişinin karşısındaki şunu sorabilir;

kendin bile olamamışkenmi ?

bkz: sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum.

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Geri